R5 Coupe'nin Motoru hakkında yorumlarınızı alalım...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan *USTA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

*USTA

Mustafa USTA, T.C Vatandaşı,
Yönetici
Genel Başkan
09-Aydın
Motor 1.4 elektronik ateşleme ve jiglesiz,kaç hp olduğuna dair net bir bilgiye henüz ulaşamadık,yorumlarınızı almak istiyorum...:eyv

Bu parça ne işe yarıyor Faruk ile bir türlü çözemedik...

Fabrikanın taktığı etiket poşetleri duruyor lakin içindeki etiketler zamanla kaybolmuş...:)

abi motor kodu yağ çubuğunun sağında perçinli plaket orası lazım yada ruhsattan yaz.orayı çekecen. abi senin arabada benzin otomotiği yok galiba onun yerine geçen benzin pompası var .komşunun renault 9 la incele..renault 5 gt turbo gibi otomotik yok pompa var.ondan kaçıyor bence . araç özel seri bence.

walla onu bunu bilmemde ciğerli bi motoru war araç 3,viteste dip gaz kafa kaldırıyor maşallah ben çok beğendim qw

Mustafa abi motorun tam fotoğrafınıda eklemelisin bence :) ciğer R5

R5 den anlamam ama ciğerli bir duruşu var... :D

merak ettiğiniz parça benzin yoğunlaştırma kabı olabilirmi acaba ?

merak ettiğiniz parça benzin yoğunlaştırma kabı olabilirmi acaba ?
O arabada kanister olacağını sanmıyorum :)

Faruk bu işlerden anlamıyor mu R5'in ciğerini bilmesi lazım aslında nasıl karadüzenci o...:aytuğ

Faruk bu işlerden anlamıyor mu R5'in ciğerini bilmesi lazım aslında nasıl karadüzenci o...:aytuğ
Motoru açınca Faruk şaşırdı zaten,ilk defa böyle bir kutu görmüş,üzerinde made in USA yazıyor,komşunun Broadway e baktım alakası yok,ne ateşleme beyni ne de bu kutu yok onda...

Geri