21 May 2012 #41 Görkem Bilgi Girilmemiş speedmann' Alıntı: Usta ile karıştırma beni şu anki halinle üste parada veriyorum desen rolle falan çıkmam o kadar yani...hehehehe Genişletmek için tıkla ... İlahi Emmi hehe Çorlu daki durumu unutmadık
speedmann' Alıntı: Usta ile karıştırma beni şu anki halinle üste parada veriyorum desen rolle falan çıkmam o kadar yani...hehehehe Genişletmek için tıkla ... İlahi Emmi hehe Çorlu daki durumu unutmadık
21 May 2012 #42 *Korkmazbey Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 2,425 Tepkime puanı 16 Puanları 0 Yaş 40 Görkem' Alıntı: İlahi Emmi hehe Çorlu daki durumu unutmadık Genişletmek için tıkla ... Yanımda Emre vardı ona sorabilirsin normal aracımı kullandım ben o arada sende roll yapıyormuşsun istemeden geçtik kusura bakma...hehehehehehe
Görkem' Alıntı: İlahi Emmi hehe Çorlu daki durumu unutmadık Genişletmek için tıkla ... Yanımda Emre vardı ona sorabilirsin normal aracımı kullandım ben o arada sende roll yapıyormuşsun istemeden geçtik kusura bakma...hehehehehehe
21 May 2012 #43 Görkem Bilgi Girilmemiş speedmann' Alıntı: Yanımda Emre vardı ona sorabilirsin normal aracımı kullandım ben o arada sende roll yapıyormuşsun istemeden geçtik kusura bakma...hehehehehehe Genişletmek için tıkla ... Emmi forewer resmen atladın önüme be emmi el-insaf herkeşler gördü
speedmann' Alıntı: Yanımda Emre vardı ona sorabilirsin normal aracımı kullandım ben o arada sende roll yapıyormuşsun istemeden geçtik kusura bakma...hehehehehehe Genişletmek için tıkla ... Emmi forewer resmen atladın önüme be emmi el-insaf herkeşler gördü
21 May 2012 #44 *Korkmazbey Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 2,425 Tepkime puanı 16 Puanları 0 Yaş 40 Görkem' Alıntı: Emmi forewer resmen atladın önüme be emmi el-insaf herkeşler gördü Genişletmek için tıkla ... Orda masus atladım:aytuğ atlamasamda bayılmak üzereydi zaten senin düldül...
Görkem' Alıntı: Emmi forewer resmen atladın önüme be emmi el-insaf herkeşler gördü Genişletmek için tıkla ... Orda masus atladım:aytuğ atlamasamda bayılmak üzereydi zaten senin düldül...
21 May 2012 Konuyu Başlatan #45 *USTA Mustafa USTA, T.C Vatandaşı, Yönetici Genel Başkan 09-Aydın Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 33,892 Tepkime puanı 1,845 Puanları 113 Yaş 56 R5 Coupe'nin vidyosuna :salca olmayın beyler...hehe
21 May 2012 #46 *Korkmazbey Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 2,425 Tepkime puanı 16 Puanları 0 Yaş 40 speedmann' Alıntı: Orda masus atladım:aytuğ atlamasamda bayılmak üzereydi zaten senin düldül... Genişletmek için tıkla ... Bende Faruğun arabadaydım gayette hızımızı almıştık emın olun zorla durduk... hatta Noluyo bızı gormedıdemı atladı onumuze felan dedık... :naber
speedmann' Alıntı: Orda masus atladım:aytuğ atlamasamda bayılmak üzereydi zaten senin düldül... Genişletmek için tıkla ... Bende Faruğun arabadaydım gayette hızımızı almıştık emın olun zorla durduk... hatta Noluyo bızı gormedıdemı atladı onumuze felan dedık... :naber
21 May 2012 #47 MatraX_07 Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 27 Mar 2011 Mesajlar 2,647 Tepkime puanı 0 Puanları 0 haha haha Ustaa ne yapmıssın yaaa bu Makas olmamıs TESTERE olmus hehe
21 May 2012 Konuyu Başlatan #48 *USTA Mustafa USTA, T.C Vatandaşı, Yönetici Genel Başkan 09-Aydın Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 33,892 Tepkime puanı 1,845 Puanları 113 Yaş 56 MatraX_07' Alıntı: haha haha Ustaa ne yapmıssın yaaa bu Makas olmamıs TESTERE olmus hehe Genişletmek için tıkla ... R5 Coupe marka testere...
MatraX_07' Alıntı: haha haha Ustaa ne yapmıssın yaaa bu Makas olmamıs TESTERE olmus hehe Genişletmek için tıkla ... R5 Coupe marka testere...
21 May 2012 #49 Görkem Bilgi Girilmemiş speedmann' Alıntı: Orda masus atladım:aytuğ atlamasamda bayılmak üzereydi zaten senin düldül... Genişletmek için tıkla ... 170 te nasıl bir bayılmadır anlamadım..Emmi bu R5 lerden anlamadığın kesin sen DizelCİ takıl hehe
speedmann' Alıntı: Orda masus atladım:aytuğ atlamasamda bayılmak üzereydi zaten senin düldül... Genişletmek için tıkla ... 170 te nasıl bir bayılmadır anlamadım..Emmi bu R5 lerden anlamadığın kesin sen DizelCİ takıl hehe
21 May 2012 #50 *Korkmazbey Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 2,425 Tepkime puanı 16 Puanları 0 Yaş 40 Görkem' Alıntı: 170 te nasıl bir bayılmadır anlamadım..Emmi bu R5 lerden anlamadığın kesin sen DizelCİ takıl hehe Genişletmek için tıkla ... O yolda nerde 170 gördün yaw ben siz kınalıdan çıktıktan sonra ancak gördüm 170'i...
Görkem' Alıntı: 170 te nasıl bir bayılmadır anlamadım..Emmi bu R5 lerden anlamadığın kesin sen DizelCİ takıl hehe Genişletmek için tıkla ... O yolda nerde 170 gördün yaw ben siz kınalıdan çıktıktan sonra ancak gördüm 170'i...