R5 Coupe'den Görkem R5'e Ufak Bir Hareket...:)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan *USTA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Şuan muhatabım değilsin RS motoru atarsan ancak muhatap olurum seninle...:aytuğ
Usta'da muhatabın olmaması lazım ama adam rolling lafını duyunca dayanamıyor işte...:D
​farketmez emmi listeye girdin bikere ben çalışmalara başlıyayım o zaman konuşuruz.:D Ustayla gerçekçi deneme olmadı zaten makarasına takıldık.

​farketmez emmi listeye girdin bikere ben çalışmalara başlıyayım o zaman konuşuruz.:D Ustayla gerçekçi deneme olmadı zaten makarasına takıldık.

Daha ne çalışacaksın üflemeli vurmalı her çalgı var sendehehehehe ancak motor attırman lazım...:aytuğ

Daha ne çalışacaksın üflemeli vurmalı her çalgı var sendehehehehe ancak motor attırman lazım...:aytuğ
Yaz bakalım emmi yaaazz.. sıra sanada gelecek Emmiiii zaten torpil yapıp en üst listeye aldım meraklanma :D

Black List
1. Emmi ve Bulutu
2.
roadfox
3......

Önce gök gürlemesi.. ardından kara Bulutlar.. ve mermi gibi dolu yağışı...hehe

Çok sesli yapıcam sana hehe

[video=youtube;0Ne6nbX-0b8]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=0Ne6nbX-0b8[/video]

R5 le Bulutu geçmen için Moskova Senfoni Orkestrasını yüklesen fayda vermez Faruk...:D

Bence bukadar emin olmayın.. :) Hafta sonları tulumları giyip sanayide yatıyoruz.. Sonra Şaka olmasın... ;):servis

R5 le Bulutu geçmen için Moskova Senfoni Orkestrasını yüklesen fayda vermez Faruk...:D
​2.0 RS eklersek Emmi püüüffff....sıradaki...hehe

Bi coupe gördüm sanki :)

Usta ile karıştırma beni şu anki halinle üste parada veriyorum desen rolle falan çıkmam o kadar yani...hehehehe

Geri