R5 Coupe'den Görkem R5'e Ufak Bir Hareket...:)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan *USTA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
R5 Coupe'nin maşallahı var. Allah kaza bela vermesin. :eyv

Faruk video burada...:)

euheueheuheuhOHOHOHHH Kardeşimede amma bilenen varmış yahuu :salca
Hepsi sırada kanka merak etme.. zorla 2.0 RS çaktıracaklar.. Sonra sırayla.. İlk Emmiden başlıyacam zaten sonra sırasını bilen bilir... sonra ver elini Antalya yolları.. Orda bi R11 varmışta..roadfox....

​Yaw yorum yapacam saygısızlık olmasın diye yapamıyorum teyze kimdir kurban olayım:aytuğ
Önüme atlayan teyze işte

Havalimanı rampasında 3.kornada bastık,o rampada Faruk'un önüne teyze denk gelmiş basamamış gaza,teyze o teyze işte...:D
Abi sende biliyorsun ayrıca ilk denemede ben 5. viteste gaz vermeden gidiyordum devir almadan 3.vitese geçtik. Geri kalanı Emirhan anlatsın..

Abi sende biliyorsun ayrıca ilk denemede ben 5. viteste gaz vermeden gidiyordum devir almadan 3.vitese geçtik. Geri kalanı Emirhan anlatsın..
Yaw 3.vites 3.korna diye denmedimi kaç kere 70 le giderken 5.viteste roling yapıldığı nerede görülmüş :D,hem bizim arabada fazladan Devran vardı Coupe sağa basık gidiyordu...:D
Teke tek deneriz bir dahakine 3 te 5 te gidiyordum anlamam haberin olsun...hehe

ya gri palio yada Ustanın önündeki beyaz hb...ikisinden biri teyze olabilir...beyaz olan ustanın peşinden gitti odur kesin hehe
Vaaaaayyy Pampaaaa sende mi? neyse Galeria otoparkında R5 Mangal yellemeni unutmadııııkkkk hehe :dans

​RS koydurup; kitleteceksiniz motoru sıra sana da gelicek emmiiii....:D

Hepsi sırada kanka merak etme.. zorla 2.0 RS çaktıracaklar.. Sonra sırayla.. İlk Emmiden başlıyacam zaten sonra sırasını bilen bilir... sonra ver elini Antalya yolları.. Orda bi R11 varmışta..roadfox....

Şuan muhatabım değilsin RS motoru atarsan ancak muhatap olurum seninle...:aytuğ
Usta'da muhatabın olmaması lazım ama adam rolling lafını duyunca dayanamıyor işte...:D

Yaw 3.vites 3.korna diye denmedimi kaç kere 70 le giderken 5.viteste roling yapıldığı nerede görülmüş :D,hem bizim arabada fazladan Devran vardı Coupe sağa basık gidiyordu...:D
Teke tek deneriz bir dahakine 3 te 5 te gidiyordum anlamam haberin olsun...hehe
​her zaman deneriz :eyv ben yeni aldığım cihazı 5. viteste gaz vermeden deniyordum.

Geri