R19 Yakıt Değerleri , Kim Ne Yakıyor ?

100 km'de 8 litre yapar. Normal. Hep şehir dışı gitsen 7,5 litreleri görebilirsin...

hangi lpg takılı araçta iyi yakmış gerçekten benim araç benzinde 1.6 4 nokta enjeksiyonlu 98 model kmde 45 kuruş yakıyor çok yakıyor bende tüp taktırmak istiyorum hangisinden takalım ne tavsiye edersiniz

arkadaşlar aracım 99 1.4 rna broadway motorlu daha yeni km tuttum gaz bitti 30 tl gaz aldım 157 km tekrar bitti :D

arkadaşlar aracım 99 1.4 rna broadway motorlu daha yeni km tuttum gaz bitti 30 tl gaz aldım 157 km tekrar bitti :D

hangi lpg takılı sizin araçta bende aktıracağım lpg de sizin araçta hangisi takılı

hocam atikerin yazılım beyni yerli ve italyan olarak ayrılıyormuş italyan yazılımı olanı taktırdım lpg yi hayırlısıyla artık benzin 5.12tl olmuş en son 5.02 den depoyu fullemiştim 20 tl lik de gaz attım hala onu kullanıyorum benzinden kaçan kurtuluyor benden söylemesi lpg takmayı düşünenler en kısa zamanda taktırsınlar tavsiye ederim
ben pendik sanayide atiker bayisine taktırdım ismi ekrem arkadaaşın biraz yoğunlar ama banamı denk geldi bilmiyorum 21 haziran itibariyle takıldı LPG 1000 km sonra ayar yapmaya gel dediler 2 sene sonra da faturanı ve projeni almaya gel dediler muayene o zaman hayırlısıyla tekleme rolanti hiç bişi yok nazar değmesin şimdilik iyi selamlar

hangi lpg takılı sizin araçta bende aktıracağım lpg de sizin araçta hangisi takılı

benim arabada lovato marka tüp takılı ama hava filtresi buji bunlarda yakıtta önemli faktör.heleki hava filtresi tüplü araçta %100 önemli faktördür.

yanlız bu arada benim 19 1.4 rna modeli düz karbüratörlü motor

bu gün araçla ilk defa 60 km lik sabiha gökçenden altunizadeye gittim hızlı gittiğimde problem yok yanlız trafiğe takılınca dur kalk yaparken hındalama tekleme yaptı bu benim acemiliğimden mi kaynaklı yoksa lpg denmi kaynaklı anlamadım ne dersiniz bu arada debriyajım da çok sertmiş hayırlı olsun diye bakanlar hepsi öyle dedi debriyajın çok sert dediler sen bunla sürdüysen usta olursun dediler ondan da kaynaklı olma olasılığı varmıdır ne dersiniz arkadaşlar

bu sabah 140 la gelirken lpg göstergesinden dıt dıt diye öttü baktım benzine geçmiş gaz bitti herhalde dedim sonra trafik yavaşlayınca dur kalk yaparken tekrar baktım gazda çalışıyor bu neden olmuştur acaba hız dan mı kaynaklı

Araca nazar değdi malesef
yolda trafik vardı temde ataşehirde dur kalk gelirken araç hararet yapmış sol şeritte kaldım anlamadım birde stop etti yağ su karışmış
yolda araçlardan su aldım ama nafile hortum patlamış çekiçi ile ünraniye tepeüstüne çektik
ustanın dükkana başladı usta söyleme ye
conta yakmış bu dedi 700 500 derken 400 olur dedi söktü taşlama yapılacak dedi pistonlar gitmiş alt kapakta ki kısımda yapılacak 1500 tl dedi 100tl çekici 50 tl de çocukları taksiye bindirdim bana 1650 tlye patladı
arabadan soğudum bir anda sadece ben trafikte kamışım gibi 2 gündürde hala çıkmadı araç ustada sallana sallana bakıyor delirdim burnumdan soluyorum mahvetti beni neyse inşallah başka bir arıza vermez yeni almıştım 4 piston alındı conta alındı karter söküldü bu günde toplanacak çıkacak hayılısı olur inşaallah

iki adet good year lastik alayım dedim gittim adam good year diye kelly marka taktı oda goodyear dedi 95 tl tanesi lastikler hakkında bilgisi olan varmı arka taraf petlas ön taraf kelly oldu kelly good year mi oluyor

Son düzenleme:
Geri