R19 Yakıt Değerleri , Kim Ne Yakıyor ?

araçta sıralı lpg varsa belli bi devirden sonra benzine geçer. sakin kullanmaya döndüğünde yine gaza döner

arkadaslar bugun işim var diye aynı yerden fulledim 241 km de 43.85tl aldı genelde 20krş yakar ama bu sefer daha az yakmış sağolsun :) nazar degmesin.

arkadaslar bugun işim var diye aynı yerden fulledim 241 km de 43.85tl aldı genelde 20krş yakar ama bu sefer daha az yakmış sağolsun :) nazar degmesin.
aracınız ne idi hangi modeli idi gerçekten az yakmış 1.6 mı 1.4 mü yada nasıl bir şey yaptınız iyiymiş bende yeni gaz taktım ölçmedim daha ama araç benzine geçmişti akşam gaz alıp ölçeyim bakayım ne yakıyor ?

Şu son 2 aydır şehir dışına çıkmadım. Vites 1-2-3, sürekli açık klima, yokuş - viraj, sakin kullanım 100 km.'de 15 litre lpg. Depoyu da 32'lik taktırmıştık hep şehir dışı yapıyoruz diye. Evdeki hesap çarşıya uymadı. R 19 1.6 RT 96'

bende 40 lt lik depoyu 2.69 tlden 29.680 litre gaz la 79.84 tlye fulledim depoyu 40 litrelik depoyu fulleyince 30 litre gazmı alır anlamadım orayı ama km yi sıfırladım bakalım ilk defa ölçüyorum kaç tl yakacak şehir içi 100 km olunca ölçerim yazarım buraya

bende 40 lt lik depoyu 2.69 tlden 29.680 litre gaz la 79.84 tlye fulledim depoyu 40 litrelik depoyu fulleyince 30 litre gazmı alır anlamadım orayı ama km yi sıfırladım bakalım ilk defa ölçüyorum kaç tl yakacak şehir içi 100 km olunca ölçerim yazarım buraya

40'lık depo 32 lt. gaz alır, (%80). Benim 32'lik 25-26 lt. gaz alıyor.

:-) Hoşuna gidiyorsa ne mutlu sana. Ama hava dolmuş gibi sanki, sıkıntı yaratırsa aldırmak lazım.
Ya bugün gaz aldım. 150 km.'de 26 litre gaz yakmış. Aynı pompa aynı sürüş. Az yakıyor dedik nazar değirdik arkadaş ya...

benim ki normal mı yada aksilik varmı içinde gaz varmıştır belkide

benim ki normal mı yada aksilik varmı içinde gaz varmıştır belkide

Belki de, test etmen lazım.

Benzinde kullanabiliyorsan lpg'yi full bitir, fullet ama ses yapınca çektir pompayı, zorlatma, 26 lt gaz alır 32'lik depo. Zorlatırsan daha da alır da şamandıraya zarar... Ama 32'lik depo tamamen boşken 18 litre gaz alıyorsa içine hava almış demektir. Yolda bırakmaz, ama sıkıntı yaratırsa ya da yolun sanayiye düşerse bir ustaya göster...

Benzinde kullanamıyorsan lpg tankının üzerindeki gösterge en doğru gösterge, bitmeye yakın gaz al. 24-26 lt gaz alması lazım. Ona rağmen 18 lt.'ye devam ediyorsa...

Geri