Bir kere normalin çok altında aldıysanız , diğer biraz daha çok alıyorda 150 km 26 litre çok gibi..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Belki de, test etmen lazım.
Benzinde kullanabiliyorsan lpg'yi full bitir, fullet ama ses yapınca çektir pompayı, zorlatma, 26 lt gaz alır 32'lik depo. Zorlatırsan daha da alır da şamandıraya zarar... Ama 32'lik depo tamamen boşken 18 litre gaz alıyorsa içine hava almış demektir. Yolda bırakmaz, ama sıkıntı yaratırsa ya da yolun sanayiye düşerse bir ustaya göster...
Benzinde kullanamıyorsan lpg tankının üzerindeki gösterge en doğru gösterge, bitmeye yakın gaz al. 24-26 lt gaz alması lazım. Ona rağmen 18 lt.'ye devam ediyorsa...
hocam benim depo 40 lt lik depo şimdi test için depoyu fullaedim 100km sonra tekrar gaz alıp ne kadar yakmış onu hesaplama yapacam ama depomda gaz varmıydı bilmiyorum adam depoya bu kadar a fullemiş miktar lar normalmidir anlamadım başında da durmadım nasıl doldurdu ne kadar gaz verdi kağıtta yazan bu benim verdiğim bilgiler yazıyor
Bir kere normalin çok altında aldıysanız , diğer biraz daha çok alıyorda 150 km 26 litre çok gibi..
s.a arkadaşlar ramazandan önce bi uzun yola çıktım r19 1.4 i enjeksiyonlu 4.000 km ye 930 tl yakmış arabada 6 kişi +bagaj dolydu hızımızda 110 dan aşşağı hiç düşmedi sizce nasıl km ye 22,5 krş yakmış oluyo