Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
valla kafam karıştı bu yaşta anlamak biraz zor oluyor. ilk sayfada mydx in bir çalışması var ve konuyu o açmış. birde nbulut un bir çalışması var. bir de yukarda usta nın 5.5 gb lik sürüm ile ilgili bir yazısı var. ne yapacağımı tam manası ile karıştırdım
ilk sayfadaki mesajı düzenleyemiyorum nedenini bilmiyorum ama lite versiyonu şimdilik dropboxa attım işyerinde sadece dropbox açılıyor diğer yerler engelli problem olursa evden başka yere atarım
mp3 dosyalarını çalmıyor. Lite sürüm ile mi alakalı? Yoksa mp3 dosyalarıyla ilgili bir sıkıntısı mı var programın? Şimdi en son paylaşılan 483mb lik dosyayı usb ye atıyorum bir de onu deneyeceğim.
ilk sayfadaki mesajı düzenleyemiyorum nedenini bilmiyorum ama lite versiyonu şimdilik dropboxa attım işyerinde sadece dropbox açılıyor diğer yerler engelli problem olursa evden başka yere atarım
mp3 dosyalarını çalmıyor. Lite sürüm ile mi alakalı? Yoksa mp3 dosyalarıyla ilgili bir sıkıntısı mı var programın? Şimdi en son paylaşılan 483mb lik dosyayı usb ye atıyorum bir de onu deneyeceğim.