Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar Medianav Mp3 ile sorun yaşayanlar farklı bir yol izleye bilirler (bilmeyenler için anlatmak istiyorum) Hem mp3 dinlerken hemde Medianav açık kalabilir mp3leride değiştire bilir radyo kanallarıda dinleye bilirsiniz bunun için Medianav simgesine tıklamadan önce dinlemek istediğiniz mp3 müziği açarak simgeye tıklaya bilirsiniz daha sonra direksiyon kumandasından normal işlemleri yapabilirsiniz. Radyo için de aynı yolu izleye bilirsiniz kayıtlı radyo listesindeyken Medianav simgesine tıklamanız yeterli. Ne kadar yararlı olur bilinmez ama henüz çözemeyenler sorun yaşayan arkadaşlar için açıklamak istedim.
Hocam öncelikle emeğine sağlık çok güzel çalışıyor telefondan izlemekten gına gelmişti bu devrim oldu benim için Sormak istediğim bir konu var. Bazı skinlerin arayüzünde program isimli menü mevcut ve USB içindeki WolfNCU klasorunde programmes diye bir klasor var buraya oyun vs atabilirmiyiz acaba Angry birds süper olurdu. deneyen varmı?
Hocam öncelikle emeğine sağlık çok güzel çalışıyor telefondan izlemekten gına gelmişti bu devrim oldu benim için Sormak istediğim bir konu var. Bazı skinlerin arayüzünde program isimli menü mevcut ve USB içindeki WolfNCU klasorunde programmes diye bir klasor var buraya oyun vs atabilirmiyiz acaba Angry birds süper olurdu. deneyen varmı?
bu işi Antalya' da yapabilen ve bana da yardımcı olmak isteyen biri varsa öncelikli hayır duamı alır en iyisinden yemek de yeriz ellerine sağlık Mustafa Abim
bu işi Antalya' da yapabilen ve bana da yardımcı olmak isteyen biri varsa öncelikli hayır duamı alır en iyisinden yemek de yeriz ellerine sağlık Mustafa Abim