R-Nav Hacklendi

yeni video görüntüleri. (ayrıca yazılım fiyatları güncellenmiştir.)

Emeginize saglik omur bey.. hangi ilde ikamet ediyorsunuz gorusme sansimiz varmidir ??

İconcanımın R-NAV Multimedia Sisteminden Tapatalk 4 İle Gönderildi

Değerli omurerdic üstadıma bana verdiği yazılım ve kurulum desteği için sonsuz teşekkürler, gerçekten işi tereyağından kıl çeker gibi halleti. Ben daha önceki araçlarımda hep 3 boyutlu ve görsel olarak süper navigasyonlar kullanmıştım, Captur aracımda bunu görmek çok güzel oldu. video larda gayet düzgün çalışıyor . ilgilenen tüm renocanlara tavsiye ederim.
tekrar ellerine sağlık Omurerdic kardeşim.

Değerli omurerdic üstadıma bana verdiği yazılım ve kurulum desteği için sonsuz teşekkürler, gerçekten işi tereyağından kıl çeker gibi halleti. Ben daha önceki araçlarımda hep 3 boyutlu ve görsel olarak süper navigasyonlar kullanmıştım, Captur aracımda bunu görmek çok güzel oldu. video larda gayet düzgün çalışıyor . ilgilenen tüm renocanlara tavsiye ederim.
tekrar ellerine sağlık Omurerdic kardeşim.

teşekkür ederim. hayırlı olsun.

Ömür Bey Kardeşim şu garanti bitsin alacağım ben de programı şimdi servise gidip geliyoruz.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

bu yazılımı eklesek aracın elektronik teşizatları garantiden çıkarmı acaba? birde şu ultra zeki rus arkadaşlar adam akıllı ingilizce - türkçe yapsalar şu sistemi olmuyormu acaba?

Yaw bu karakter sorunu nolcak ya

bu yazılımı eklesek aracın elektronik teşizatları garantiden çıkarmı acaba? birde şu ultra zeki rus arkadaşlar adam akıllı ingilizce - türkçe yapsalar şu sistemi olmuyormu acaba?

yazılımı yükledikten sonra istersen orjinal sürüme dönebiliyorsun. yüklü olduğu takdirde servis yazılımı bahane ederek garanti diye yorumlar. ama orjinal yazılıma dönüp servise gidersen sıkıntı olmaz. istediğin menavrus istediğin zaman orjinal sistem kullanabilirsin.

Yaw bu karakter sorunu nolcak ya

karakter sorunu ???? menavrusta karakter sorunu yok. video player türkçe dil desteği var. navitel navigasyonunda türkçe dik desteği var. bir sıkıntı yok.

Tapatalk tan bahsediyorum karakter sorunu derken. Türkçe karakterler acayip çıkıyor.

Geri