Makyajli 2016 renault clio resmi olarak tanitildi

Ledli stoplar makyajsız kasaya da monte edilebilir görünüyor.umarım çok pahalı değildir.

Sent from my iPhone using Tapatalk

makyajı az bulan arkadaşlar daha ne yapacaktı bence heryerini yeterince dokunuş yapmışlar keşke aynısını renault megane 3 içinde yapsaydı bende 2014 megane 3 var son makyajlılardan tamam ön tarafı son jenerasyona göre güzel güncellemişsin ama arkada en azında stopları biraz güncelleseydin arkadan bakınca megane 3 lerin hepsi aynı ilk faz 1 de faz 3 de. Yeni makyajlı clio 4 de arka stopları biraz arabadan anlayan herkes farklı olduğunu anlar ben beğendim makyaj operasyonunu

Güzel görünüyor, umarım bukadar makyajla birlikte yalıtım, iç plastik kalitesi, kronik sesler gibi sorunlarada dokunuş yapmışlardır.. Bose ses sistemide bas refleks gibi tırt değildir inş..

makyajı az bulan arkadaşlar daha ne yapacaktı bence heryerini yeterince dokunuş yapmışlar keşke aynısını renault megane 3 içinde yapsaydı bende 2014 megane 3 var son makyajlılardan tamam ön tarafı son jenerasyona göre güzel güncellemişsin ama arkada en azında stopları biraz güncelleseydin arkadan bakınca megane 3 lerin hepsi aynı ilk faz 1 de faz 3 de. Yeni makyajlı clio 4 de arka stopları biraz arabadan anlayan herkes farklı olduğunu anlar ben beğendim makyaj operasyonunu

hocam bakış açısı bu ,

2012 focusa baktınmı ve ardına 2015 focusa baktınmı o makyaj / Facelift olayını rahatlıkla görebiliyorsunuz aracın resmen ön ve arka duruşları baştan aşağı değişmiş.
içindede yine aynı, göğüs komple farklı makyaj benim gözümde budur.

bunda farkları farkedebilmek için makaledeki yazıyı okuyup anlayıp öyle bakmamız laızm yoksa herşey resmen birebir aynı duruyor benim gözümde değil aman aman gram değişmemiş geldi ama bu benim şahsi fikrim sizinkinede saygı duyarım o ayrı kardeşim.

bana mi oyle geliyor bilemedim ama far haricinde bir degisiklik goremedim. farlar guzel olmuş.

Teknik özellikler bir üst sınıfta bile zor bulunuyor.
110 DCi ve 120 TCe manuel vites olayı ayrı bir olay olmuş, makyajlı farlar beni benden aldı... :)

Ben hala daha az buluyorum, en azından ön ızgarada bir değişiklik olabilirdi, farlara led koyup, tamponu azıcık şekillendirmek benim gözümde makyajdan sayılmaz...
tamam ana hatlar makyajda aynı kalır, far ve stop grubunun biraz şekil değiştirmesi, ızgarada hafif dokunuşlar bekliyor insan...
şahsen ben kararsızdım makyajlısı çıkacak alsam mı almasam mı diye, şimdi hiçbirşey kaybetmediğimi görüyorum...

Yüksek rakamlara çıkacaksam 1.2 tsi golf alırım daha iyi. Trim sesi,rüzgar sorunu,Geri vitese geçmeme,Bagaj kapağının bir türlü tamamen çözülemeyen takırtısı. Sanki 2. el araç aldık derdi bitmiyor. Bedava verseler almam

Ankara 'da Cihan Oto 'nun bahçesinde makyajlı kasayı gördüm yoldan geçerken. Mais 'e de gelmiştir diye tahmin ediyorum. Çok cansız bir vişne çürüğü rengine sahipti ve bu rengi kesinlikle beğenmedim.

Geri