R-Nav için Medi@skin Lite Programı İndir !

Bende 4.0.2 vardı, çalıştı. Video'lar da donma ve takılma oluyor ama çok büyük bir sorun değil. Paylaşım için teşekkürler.
Videoları MP4 formatında ve ufak boyutta indirirsen donma sorunu yaşamazsın...

Ben yaptim orjinal haritam ve navigasyonum gitti calismiyor ne yapmaliyim lutfen yardimci olun

Tek bir programi indirdim 588 mb olani yukledim iki defa ama hicbirsey calismiyor muzik video hatta programi aciyorum ama kapatma dugmesine bastigimda diyah bi ekran beni karsiliyor ve program kapanmiyor ne yapmaliyim lutfen yardimci olun

sistem sürümü 4.0.6 da çalışmıyor

tşrlrrr

tşrlerr emeğine sağlık

Teşekkürler değerli emekleriniz için Bu arada programa İGO 9 versiyonunu ekleyebilmeniz mümkün mü?(Igo8_bidru yerine )

Yeni yukleme linki ne zaman atilacak acaba? Avrupaya ihtiyacimiz yok turkiye haritasi olsun yeter

Anlasilan bu forumla artik ilgilenen yok

Ustam bu ve benzeri uygulamaları grubumuza sunarak bilgilendirdiğin ve farklı bakış açıları kazanmamıza vesile olduğun için teşekkürler.
Hocam benim merak ettiğim altta da olan dijital hız göstergesinin aracın kadranından daha düşük sürati göstermesi.
Bunun nedeni bu çalışmanın clio için yapılmış olması ve cilo ile captur arası lastik çapı farklılığından mıdır.
Ustam merak ettiğim diğer konu ise 2013 captur teybinin üzerinde tek usb çıkışı var ben biraz açgözülülükle :) pc deki portları çoklamak için aldığım aparatı araca da taktım ancak tanıyamadı
Birde araca bluetooth üzerinden bağlanan ve gerektiğinde youtube üzerinden çalan müzikleri dinleyebildiğimiz telefonu araca modem olarak tanıtıp web üzerinde surf yapabilir miyiz.
Teşekkür eder iyi günler dilerim

Geri