R-link + geri görüş kamerasi hk.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cnkygt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Size maliyeti ne olmuştu acaba birde amblem içine mi gizlediniz.

Ayrıca spefisik bir soru olacak ama 17 jant yakıt tüketimi ve konforu olumsuz etkiler mi

yazılım forumumuzdan yükleye bilirsin, kamera 50 tl aliexpresten gercı ben 12 dolara almıştım ali expressten, yok plakalık lambasında kamaera, amlem arası zor :) , iyi bir elektrikçi kamera artı işçilik 100 tl ye cıkar kardesım,

http://www.renaultfanclub.com/yeni-clio-4-kulubu/80105-clio-4-55sg973-degisimi.html benım aracıma yattıgım ne var ise buradan bakabılirsın, 17 inç evet bıraz yakıtı artırıyor ve bırazdaha konfor dusuyor amaaracı guzel gosterıyor....

Abi ben geçen r-link olan bir arabaya bindim kesinlikle öneririm çok başarılı tabi bütceniz yeterse araca motor sesi falan değişiyor devire göre çok orjinal birşey ben öneririm iyi forumlar :)

Abi ben geçen r-link olan bir arabaya bindim kesinlikle öneririm çok başarılı tabi bütceniz yeterse araca motor sesi falan değişiyor devire göre çok orjinal birşey ben öneririm iyi forumlar :)

Evet bu R-link tek başına almak daha mantıklı gibi geliyor geri görüş kamerasına boşuna 1200 lira vermek yerine dışarıdan halletmek çok daha akıllıca. Sport tourer modelide aklıma girdi sabit cam tavan ve R-link çok daha iyi bir opsiyon olacak sanırım.

Konudan bağımsız olacak ama bu turbo beslemeli motorlara lpg takılmasına ne diyorsunuz

Arkadaşlar merhaba araba alma arifesindeyim ama kafamı bu r link ve geri görüş kamerası karıştırmış durumda. 3700 lira vermeye değecek opsiyonlar mı bunlar hakikaten . Sanırım üzerinde gelen sabit navigasyon ile bazı şeylerin kilidi kırılmış durumda ama ne kadar sağlıklı

patron tuzun kurumu. önce onu söyle bizde onagöre soruna yön verelim tuzun kuruysa hiç düşünmeden al kısıtlıysa şansını zorlama bence camerayı dışardanda yüz yüzelli tl ye maledersin:pislik

patron tuzun kurumu. önce onu söyle bizde onagöre soruna yön verelim tuzun kuruysa hiç düşünmeden al kısıtlıysa şansını zorlama bence camerayı dışardanda yüz yüzelli tl ye maledersin:pislik

Tuzum kuru falan değil arkadaşlar özürlü birey olarak hakkımı kullanarak bir araç alacağım haliyle 5 yıl satamayacak olduğum bir arabaya sahip olacağım o yüzden ince eleyip sık dokumam gerekiyor ve en ufak çelişkiler farklı ihtimallere sebebiyet veriyor. O yüzden sorularım size belki anlamsız belki gereksiz gibi geliyor olabilir ama benim için büyük anlam taşıyor

Son düzenleme:
Bence lpgye 3000-3500 vereceğinize ki zaten verecksiniz gibi geldi bana dizel icon alın derim çünkü aradaki fark engelli olduğunuzu düşünürsek 3000-3500 ya yapar ya yapmaz. Rlink de katın daha iyi olur. Kolay gelsin.

Tuzum kuru falan değil arkadaşlar özürlü birey olarak hakkımı kullanarak bir araç alacağım haliyle 5 yıl satamayacak olduğum bir arabaya sahip olacağım o yüzden ince eleyip sık dokumam gerekiyor ve en ufak çelişkiler farklı ihtimallere sebebiyet veriyor. O yüzden sorularım size belki anlamsız belki gereksiz gibi geliyor olabilir ama benim için büyük anlam taşıyor

Bence almışken full alın dediğiniz gibi 5 yıl satamayacaksınız ÖTV nin hepsini ödemeyecekseniz almışken full almak bana göre mantıklı.
Bende ÖTV indirimli olarak Captur Outdoor aldım. Şimdiye kadar otomatik araba kullanmamıştım.Sağolsun patronum almışken otomatik al İstanbul trafiğinde rahat edersin dedi .Aracı 2-3 ay gibi bekledik.Bekleme esnasında bir araç geldi ama geri kamerası var 1200 TL fark olur denildi.Patron hemen sipariş geç daha fazla bekleme dedi ve araca kavuştuk.Aracı satmak için almadığımızdan almışken iyisi olsun dedik aldık.ÖTV den dolayı zaten 20000 TL az ödedik. Bütçeniz yeterliyse fabrika çıkışlı olmasını tavsiye ederim.

Saygılar

Bence almışken full alın dediğiniz gibi 5 yıl satamayacaksınız ÖTV nin hepsini ödemeyecekseniz almışken full almak bana göre mantıklı.
Bende ÖTV indirimli olarak Captur Outdoor aldım. Şimdiye kadar otomatik araba kullanmamıştım.Sağolsun patronum almışken otomatik al İstanbul trafiğinde rahat edersin dedi .Aracı 2-3 ay gibi bekledik.Bekleme esnasında bir araç geldi ama geri kamerası var 1200 TL fark olur denildi.Patron hemen sipariş geç daha fazla bekleme dedi ve araca kavuştuk.Aracı satmak için almadığımızdan almışken iyisi olsun dedik aldık.ÖTV den dolayı zaten 20000 TL az ödedik. Bütçeniz yeterliyse fabrika çıkışlı olmasını tavsiye ederim.

Saygılar

bende ayni gorusteyim.

Simdi evet gercekten pahali ama orjinal aldigin zaman. Sisteme entegre geliyor o cihaz sadece cihaza para vermiyorsun. Aracla olan baglantisi var sonra geri vitese takinca butun sesleri kisiyor otomatik. Ekranda ayrica kus bakisi clio cikiyor goruntunun yaninda oradan da rahat parkediyorsun. Direksiyonu cevirince arabanin girecegi yeri belli eden dinamik kilavuz cizgileri geliyor. Uzun sure bineceksen al derim ilerde su da olsaydi dememek icin. Hicbir sonradan ekleme orjinalinin yerini tutmaz. Gecen yeni birsey daha ogrendim. Bagaj acikken geri vitese taktigin zaman kamera ekrani moduna geciyor arac yalniz kocaman dikkat bagaj acik diye bir uyari veriyor. bilmedigimiz daha incelikleri de vardir mutlaka.

Saygilar

Geri