- Konuyu Başlatan
yaklaşık 2 ay oldu halen çözemedim. piyasadaki ekranlar boş paket kadjar içinmiş. icon paket kadjar ile uyumlu piyasada cihaz bulamadım henüz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yaklaşık 2 ay oldu halen çözemedim. piyasadaki ekranlar boş paket kadjar içinmiş. icon paket kadjar ile uyumlu piyasada cihaz bulamadım henüz.
çıkma ürünlerde "hırsızlık önleme sistemi aktif edildi" şeklinde uyarı alıyorum. servis ile malın çalıntı olup olmadığını bilmediği için çıkma ürünleri aktif etmiyor.Aynen icon daki bazı özellikler r link ile çalışıyor o çin malı multimedya cihazları onları desteklemez, çıkma ürün alıp yetkili servise kurdurabilirsiniz.
O çökme riski herşeyde var şimdi onlar varolan sistemi güncelleyecekler, eğer sistem güncelleme sırasında çökerse yani yarım kesilirse ki onlar takviye yapıyolar aküye falan kesinti olmasın diye. Sistem android sistem cep telefonu gibi düşünün sıfırdan program yüklenebiliyor içine aynı mantık.Güncelleme yaptırırsam da rlink çökme ihtimali varmış.renault garantisini vermiyor maalesef
O çökme riski herşeyde var şimdi onlar varolan sistemi güncelleyecekler, eğer sistem güncelleme sırasında çökerse yani yarım kesilirse ki onlar takviye yapıyolar aküye falan kesinti olmasın diye. Sistem android sistem cep telefonu gibi düşünün sıfırdan program yüklenebiliyor içine aynı mantık.