Kadjar R-Link2 Sorunu. Lütfen Yardım Edin.

Söyle söyleyeyim servislerin bu ise yaklasmama sebebini bilmiyorum fakat benim rlink v2 olmasina rağmen güncelleme istedim. yine v2 nin kendi guncellemesini yaptılar. Fakat güncelleme sonrası geri görüş ve park aensorleri calismaz hale gelirken masajda sürekli çalışır hale geldi. Servise gittiğimde rlink v7 olarak guncellenmis halde teslim edildi. Yani diyeceğim o ki islerine geldiğinde gayette güzel güncelleme yapıyorlar. Demek ki cokme gibi bir durum yok. Olsa yine riske girmeden v2 olarak guncellenirdi benim araç. Servis ile iliskileriniz ne kadar iyiyse ısı yaptirabilme potansiyeliniz o kadar yüksek.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2016 model aracımı aldığımda bende de aynı problem vardı. sürüm 2.2 idi. Servise gittim, bluetooth ile bağlanamıyorum deyince sürümü 7'e yükselttiler. Bu şekilde çözülmüştü.

Hocam böyle bir arıza bahanesiyle gitsem güncelleme yaparlar mı yoksa arızanın doğruluğunu kontrol ettikten sonra mı güncelleme işlemini yapıyorlar.

Bizim araçda da bluetooth problemi var. Telefon bağlanıyor bluetooth ile arama yapabiliyorum ama medya oynatamıyorum. müzik çaldıramıyorum r link'de. Bir de versiyon 2.2 iken gizli özellik ile apple car play açılabiliyor mu? android auto ihtiyacım yok çünkü araca binen herkes apple kullanıyor.

Merhabalar. 2 hafta kadar önce 2015 model kadjar icon paket alıp aranıza katılmış oldum. Bildiğiniz üzere aracın üzerinde R-link2 multimedya mevcut. Aracı aldığımdan beri donup donup sürekli kendini yeniden başlatıyordu. Sistem ayarlarından sıfırlayınca kendini toparlar diye düşündüm fakat sıfırlama işlemi sırasında da donup kendini yeniden başlatınca cihazın yazılımının çöktüğünü düşünüyorum. Servis ile iletişime geçtim yenisi

-Açma kapama tuşuna araç çalışır durumda 40 saniye basılı tut (dediler, denedim olmadı)
-akünün kutup başını söküp 20 dakika bekle öyle tak (dediler, denedim olmadı)

bu şartlarda yenisi ile değişmesi gerekeceğini söylediler, yenisi için tahmini fiyatları 7.000 TL. şimdi siz değerli üstatlara 2 sorum var.

-internette satılan 1.600-2.500 tl arası değişen multimedyalardan alsam aracın özelliklerini tam destekler mi? (şeritten ayrılma uyarısı, park sensörleri geri görüş kamerası, hayalet ekranın ayarları, otomatik yanan uzun farlar gibi özellikler R-link üzerinden kontrol ediliyor ve şuanda hiç biri çalışmıyor)
-bu cihazın yazılımı yeniden yüklenemez mi? bilgisayarda windows çökünce sonuçta bilgisayarı çöpe atmıyoruz. yeniden yazılım yüklüyoruz, bu ürün için yeni yazılımı nerede bulabiliriz? kime yükletebiliriz.

veya farklı çözüm yollarının tümüne açığım. Kahramanmaraş'ta ikamet ediyorum ama çözüm neredeyse gelirim :o

gönderimi gören okuyan düşünen çözüm sunan herkes'ten Allah razı olsun. Güzel haberlerinizi bekliyorum.
merhabalar naptınız kurtara bildiniz mi nası bi sonuç aldınız aynı sorun bendede mevcut bi çözüm bulduysanız paylaşır mısınız

merhabalar naptınız kurtara bildiniz mi nası bi sonuç aldınız aynı sorun bendede mevcut bi çözüm bulduysanız paylaşır mısınız
Sorun tam olarak nedir?

Geri