Piknik konvoyu

Bak şimdi iyi oldu, 2.köprüden direk 1.buluşma noktasına gelirim, eline sağlık kardeşim :eyv

Abi Ercanla sabah 7.30 da bostancı köprüsünün altında buluşucaz. İstersen sende gel 3 araç peş peşe çıkalım.

Konvoya katılmak isterim, diğer konu altından geleceğimi belirtmiştim. Yenibosna / Bahçelievlerden geleceğim.
Belirtilen güzergahı az çok biliyorum.

Porque - Cem Şahin - 0536 502 64 53 iletişim numaram

1. Buluşma noktasında sonrasında da etkinlik alanında görüşmek dileğiyle :)

Konvoya Katılacaklar.
* burak7088
* Emre3444
* Danube
* Alper22
*M3TO
*
Porque
*
KeMaLoNsO

*
*
*
*
*
*
*

Merhaba Arkadaşlar bende ailemle beraber katılıcam Renult Clio demek benim için ayrıcalıklı olmak demektir alıcağım modeli 3 ay bekledim M.soner TH 782 plakam

Merhaba Arkadaşlar bende ailemle beraber katılıcam Renult Clio demek benim için ayrıcalıklı olmak demektir alıcağım modeli 3 ay bekledim M.soner TH 782 plakam

Tabiki soner bekleriz memnuniyet duyarız.. Buluşma noktalarından hangisine istersen gelebilirsin..

Konvoya Katılacaklar.
* burak7088
* Emre3444
* Danube
* Alper22
*M3TO
*
Porque
*
KeMaLoNsO

*
msonerdemir
*
*
*
*
*
*

Arkadaşlar buluşma noktalarında RenaultFanClub sticker ı olmayan araçlara stiçker uygulaması yapacağız ve bir kaç gün içerisinde forumda uygulamayı ve araçlarınızın sonraki görünümlerini forumda paylaşacağız..
Aynı zaman da piknik alanın da t-şhört, deri anahtarlık, ruhsat kabı gibi bir çok değişik hediyeler dağıtılacaktır.

abi tişörtlerin büyük bedeni varmı :D

​ne kadar büyük mesela kardeşim :D

Geri