Degerli arkadaşlar resim yüklemekte biraz zorlandım. daha önce resim yüklediğim site bozulmuş. başka site lerden araştırırken önce toplu yüklemede sıkıntı yaşadım. o yüzden tek tek yükledim. sonra düzeldi ve son 30 resimi toplu yükledim. yarın nasipse paint proğramından anlatımla beraber video hazırlayacağım. yarın da inşallah bu video linki paylaşırım. bu işlemleri yaptıktan sonra akşam denedim. çok güzel çalışıyor. kontak anahtarını çevirince veya arabayı çalıştırınca yaklaşık 5-6 sn sonra farlar otomatik açılıyor. Hatta aracımda led aydınlatmalı fener vardı. bu fener ile ön cama monteli sensöre ışık tuttuğumda 5-6 sn sonra farlar kendiliğinden söndü. TERRAR SÖYLEMEK İSTİYORUM : BU İŞLEMİN ELEKTRONİK KISMI YANİ PROJE AŞAMASI DEĞERLİ KARDEŞİM MEHMET GÖKÇEOĞLU'A AİTTİR. SADECE MONTAJ AŞAMASINI BEN YUSUF EKREM YILDIRIM ARACIMA UYGULADIM. Tekrar tekrar çok değerli güzel insan kardeşim arkadaşım Mehmet Gökçeoğlu'a sonsuz teşekkürler eder saglık sıhhat dilerim. Allah zihin açıklığı versin kardeşim. Herşeyin en güzeline layıksın benim zeki ve çok efendi kardeşim. Benimde sana yardımcı olabileceğim bişey olursa gücüm ve bilgim yettiğince seve seve yardımcı olacağım.