Pasaklı 3 aylık oldu, 2. bıcıbıcıyı yaptı:D

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan clio_34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
perşembe günü serviste bıcı bıcı yaptı 4 gündür kapıda yatıyor kuzu kuzu :)

Vassss 3ayda 4uncu bici bicimi ben haftada 3 kere bici yaptırıyorum arabaya :-)

perşembe günü serviste bıcı bıcı yaptı 4 gündür kapıda yatıyor kuzu kuzu :)

oh sıhhatler olsun ona da, dün korkarak gittim yanına neyse kuş pislememişti 24 saati lekesiz geçirdik kesin olmuştur bugüne :(

Vassss 3ayda 4uncu bici bicimi ben haftada 3 kere bici yaptırıyorum arabaya :-)

hehe
3 ayda mııı, tanıştırayım kendisi pasaklı, 3. ayda 2. bıcı bıcı 11. ayda 4. bıcıbıcı :D

yıkama 13-15- gidiş geliş 0,8 lt ortalama benzin yani 4 lt trafiğe göre değişir daha az ya da daha çok, neredeyse 20 tl haftada 3 kere 60 tl ye gelir, imkansız yani 12 lt benzin alırım :D

her gün bi kenara 1 tl atsan abla ayda 30 tl yapar o da ortalama 2 bıcı bıcı eder senin araba artık teyemmüm yapmayı ögrenecek böyle giderse :D hehe

her gün bi kenara 1 tl atsan abla ayda 30 tl yapar o da ortalama 2 bıcı bıcı eder senin araba artık teyemmüm yapmayı ögrenecek böyle giderse :D hehe

hehe ya iyi de camlar ve aynalar, ayrıca kuş pislikleri yumuşatılıp temizleniyor :) yamalı bohça gibi geziyor yan, camlar temiz, üzeri tozlu ama yalan yok son 1-1-,5 aydır tam götürecekken hep yağmur haberi geldi ya da yağdı, e yarın sağanacak yağacak derken nasıl götüreydim di mi ama:D

hehe ya iyi de camlar ve aynalar, ayrıca kuş pislikleri yumuşatılıp temizleniyor :) yamalı bohça gibi geziyor yan, camlar temiz, üzeri tozlu ama yalan yok son 1-1-,5 aydır tam götürecekken hep yağmur haberi geldi ya da yağdı, e yarın sağanacak yağacak derken nasıl götüreydim di mi ama:D
Arabanın kirli halini merak ettim şimdi,bir poz çekip bizimle paylaşırmısın...:D

Abla senin bu kuşlardan cektigin nedir ya hehe

Arabanın kirli halini merak ettim şimdi,bir poz çekip bizimle paylaşırmısın...:D

tamam kirlenince yamalı bohça halini çekeyim :D şu anda ışıldıyor valla bizim sokak hazır değildi bu kadarına:D işin garibi, bana yuh diyen nişanlım pazar günü bir geldi, sanki camel trophy den çıkmış alt yarı resmen çamur, camlar pis, bu mu dedim bana yuh dediğin? e yeniyken ben daha sık yıkatıyordum diyor:D hiç o derece pis olmadı pasaklım valla civic abisinin yanında mis kalıyor :D

Abla senin bu kuşlardan cektigin nedir ya hehe

ağaç altı bile olmasa, havadan hallediyorlar, o kadar kedi astım cama, yine de tırsmıyorlar:D

Hafta da 2 bilemedin 3 kere kesin yıkarım bunlardan bi tanesi iç-dış diğerleri dış yıkamadır yıkamacı arkadasım olunca sıkıntı olmuyor kendi arabamı kendim yıkarım başkasına yıkatmam hava yağmurlu karlı olsun hiç farketmez kirli arabaya binemiyorum özellikle jantlar temiz , lastikler kesin parlak olucak davlumbzlara parlatıcı sıkmazsam araba yıkanmamış gibiduruyor ön cam tertemiz olucak bunun için bagajda 8 çeşit bez var :) ön kaporta bezi(kabasını almak için) kurulama , dış cam , iç cam , jant , kapı arası , motor , en son kontrol bezi :eyv Bu bezleri haftada 1 kere annemin haberi olmadan makineye atarım 43 dkk lık programda yıkatırım(bitek onu biliyorum zaten) Periyodik 2 haftada bir cila uygulaması yaparım ama bu aralar bi pasta görse hiç fena olmaz

Benim anlamadığım bu ara kuşlar yeşil pisliyor bildiğin yeşil fosforlu hemde arabamı park ettiğim yerde elektrik direği ağaç balkon vs yok ama nedense arabanın üstünde atış talimi yapılmıştı dün yıkattım park ettim son kontrolleri yapıyorum paat ön cama misilleme oldu karga yan yan bakıyo krikoyu bi gösterdim büyük ihtimal doğuya göç etmiştir

Cila sonrası bi görüntüsünü paylaşıyım ;)

Son düzenleme:
Hafta da 2 bilemedin 3 kere kesin yıkarım bunlardan bi tanesi iç-dış diğerleri dış yıkamadır yıkamacı arkadasım olunca sıkıntı olmuyor kendi arabamı kendim yıkarım başkasına yıkatmam hava yağmurlu karlı olsun hiç farketmez kirli arabaya binemiyorum özellikle jantlar temiz , lastikler kesin parlak olucak davlumbzlara parlatıcı sıkmazsam araba yıkanmamış gibiduruyor ön cam tertemiz olucak bunun için bagajda 8 çeşit bez var :) ön kaporta bezi(kabasını almak için) kurulama , dış cam , iç cam , jant , kapı arası , motor , en son kontrol bezi :eyv Bu bezleri haftada 1 kere annemin haberi olmadan makineye atarım 43 dkk lık programda yıkatırım(bitek onu biliyorum zaten) Periyodik 2 haftada bir cila uygulaması yaparım ama bu aralar bi pasta görse hiç fena olmaz

Benim anlamadığım bu ara kuşlar yeşil pisliyor bildiğin yeşil fosforlu hemde arabamı park ettiğim yerde elektrik direği ağaç balkon vs yok ama nedense arabanın üstünde atış talimi yapılmıştı dün yıkattım park ettim son kontrolleri yapıyorum paat ön cama misilleme oldu karga yan yan bakıyo krikoyu bi gösterdim büyük ihtimal doğuya göç etmiştir

Cila sonrası bi görüntüsünü paylaşıyım ;)

ellerine sağlık! ama annenin niye haberi olmadan? benim de mikrofiberlerim ve 1,5 lt suyum hep bagajda:D ama mikrofiberler doğru makineye, aynen toz ve temizlik bezlerinde olduğu gibi:) çamaşır makinesi sonuçta kirlileri yıkamak için, eskiden biz de lavaboda yıkardık ama hem temizlenme hem sabun ve su israfını düşününce makine en ekonomik ve temiz işi çıkarıyor. tabii ki mikrofiberlerim çingene pembesi :D sadece suyla nefis iş çıkarıyor ama kaporta için kullanmıyorum hani toz çizebilir mantığı, ıslatılmış kağıt havlu ya da mendili kuş pisliği-reçine vb üzerine bırakıp camlar temizleniyor, ardından o yumuşamış pislikler çıkıyor, çıkmayan zorlanmıyor zaman varsa tekrar nemlendirme yoksa başka güne:D

Geri