Pasaklı 3 aylık oldu, 2. bıcıbıcıyı yaptı:D

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan clio_34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Veee yağmurlar uzun ara verip 1-2 gün de meyvesi kalmamış ama kuşlara yuvalık eden ağacın altında kalıncaaa kaçınılmaz son 18 Kasım'da pazar akşamı yani 3. bıcıbıcısını yaptı pasaklı, karnesine işleyeyim dedim. Ben yazdan korkmuştum, ancak pasaklının bıcıbıcılarından anlıyoruz ki sonbahar daha kurak geçmiş :D

Not: Camlar düzenli olarak temizlendiğinden o arada ıslak mendil, nemli kağıt havlu vb ile kuş pislkikleri, ağaçtan dökülenler temizlendiğinden arada yağan yağmurlar yeterli olmuştu ama bu sefer kuşlar fena çalışmıştı, korktum ellemeye bile 12 3

Cıx bu kadarda olamaz:aytuğTemmuz-Kasım arası ve 3. yıkanış mümkün değil maddeye aykırı doğaya ters yaw:aytuğİşte sigarayı bırakmak yaramadı banaheheya halüsünasyon görüyorum:aytuğya uyuya kaldım monitörün başında rüyamda sn.hocam değerli mod'umun mesaj rüyasını görüyorum tabii rüyaların tersi çıkar ya haniheheyada hak vaki oldu giderayak pc'ye bu kadar takılmanın cezası gözümün önünden bir mesaj şeridi filan geçiriliyorhihison şık ise en dehşeti bu okudumlarım yoksa yoksa gerçekmiiiihehehehehehe

şaka bı yana , yıkama sonrası canlı gıbı ıyı kurulama şart, zamanla kauçuk-metal kıvrım alanlar paslanıp çürüme kopma yapabilir..helede kışın...
""...daha 7 aylık 3. bıcıbıcı..."" Çiğdem apla, ilerde yeğen olursa hayırlısıyla, çocuğu da böle bakmazsın umarız...:cool:...devlet elinden alır valla...komşular şikayet eder zati...:D
QqHRKrVqvGoJUG9Vyn4Rw4XsMcwcDcjI8CAQEamQ4AAC800uCoF4XMLUDfABxZQRuAYRGYmJOiViPHwkAOw==

Son düzenleme:
Hatun Dunyasi Apayri ):
Bizim Hanim Markete Gidince 3-5 Cesit Temizlik Malzemesi Alir
Yok Banyo Yok Mutfak Yok Yer İcin Yok Renkliler Yok Beyazlar
Ama Ben Arabayi Yikatayim Desem Yine Kirlenecek Nasilsa Der
Desem Ki Yakit Al Tamam Der
Bakarim İbre Ayni Gibi E Nerde Mazot Bitmedi Ki ):
Ekonomi Mi Yoksa Baska Birsey Mi Anlamadim Bu Zamana Kadar
Birde Bayandan Araba Derler Hayatta Almam
Bakimsiz Oluyor Ornek Bu Konu ):
Kizmak Yok Ama

ilginçtir, genelde aplaların arabalar bakımsız olur.... arabaya bakmiler... neye bayandan araba denıyorsa...ıslık.
ancak eve çoçuğa bakiler genelde... Allah muhafaza evde öle bakımsız olursa varya... adama yazuk olur... :cool:. (konunun senle ılgısı yok, Çiğdem apla) :girlhihi

Cıx bu kadarda olamaz:aytuğTemmuz-Kasım arası ve 3. yıkanış mümkün değil maddeye aykırı doğaya ters yaw:aytuğİşte sigarayı bırakmak yaramadı banaheheya halüsünasyon görüyorum:aytuğya uyuya kaldım monitörün başında rüyamda sn.hocam değerli mod'umun mesaj rüyasını görüyorum tabii rüyaların tersi çıkar ya haniheheyada hak vaki oldu giderayak pc'ye bu kadar takılmanın cezası gözümün önünden bir mesaj şeridi filan geçiriliyorhihison şık ise en dehşeti bu okudumlarım yoksa yoksa gerçekmiiiihehehehehehe

ya annem şahit ne zaman niyetlensem, turkcell havayı koklayan adam servisi 2 gün sonra yağmur dedi hehe e tabii ben de kısmi temizlikler yaptım ama yıkamadım sonuçta:) öyle böyle derken, günler geçivermiş ama ıslak mendille yumuşatılacak hal olmayınca e bir süre yağmur da beklenmiyor diye yıkattım işte yarın yağabilir ama o halde 1 gün daha tutamazdım, yıkamacılar ishal kuş yolladı herhalde bizim ağacahehe

şaka bı yana , yıkama sonrası canlı gıbı ıyı kurulama şart, zamanla kauçuk-metal kıvrım alanlar paslanıp çürüme kopma yapabilir..helede kışın...
""...daha 7 aylık 3. bıcıbıcı..."" Çiğdem apla, ilerde yeğen olursa hayırlısıyla, çocuğu da böle bakmazsın umarız...:cool:...devlet elinden alır valla...komşular şikayet eder zati...:D

bezlerle epeyce kuruluyorlar ediyorlar ama illa ki kapı kenarında arka bagaj üzerinde ve aynalarda damlalar oluyor gördüğüm kadarıyla, ben daha çok içeri damlamasın diye silmiştim ama öğrendiğim iyi oldu :eyv kendimizi biliyoruz, yeğenlerimizle yetiniyoruz daciacı abim meraklanma qw

Hatun Dunyasi Apayri ):
Bizim Hanim Markete Gidince 3-5 Cesit Temizlik Malzemesi Alir
Yok Banyo Yok Mutfak Yok Yer İcin Yok Renkliler Yok Beyazlar
Ama Ben Arabayi Yikatayim Desem Yine Kirlenecek Nasilsa Der
Desem Ki Yakit Al Tamam Der
Bakarim İbre Ayni Gibi E Nerde Mazot Bitmedi Ki ):
Ekonomi Mi Yoksa Baska Birsey Mi Anlamadim Bu Zamana Kadar
Birde Bayandan Araba Derler Hayatta Almam
Bakimsiz Oluyor Ornek Bu Konu ):
Kizmak Yok Ama

hehe Yok valla hiç kızmam, çünkü sorumlusu nişanlım hehe Benim pasaklının yıkanması üzerine "darısı benimkinin başına"diyebildiğine göre durum ortada sanırım :aytuğ bundan seneler önce araç konusunda rol modelim rahmetli babamdı ve düzenli olarak genellikle ben yıkardım, o zamanlar kocaman bahçesi otoparkı olan bir apartmandaydık ve ben yaş itibariyle de rahattım tabii. E küçük bir ücret çıkarım da oluyordu haliyle :aytuğ

Ama son 7 senedir araç konusunda sürüş tarzını, güvenlikten yana olmasını örnek aldığım gibi araç yıkatma üşengeçliğini de örnek alıvermişim işte ne yaparsınız, ileride araçlar arasında kıskançlık olmaz en azındankıhkıh

He bir de, bir fısfıs banyoya bir fısfıs mutafağa yeter, gerisi pazarlama kurnazlığı, deterjan konusu da aynı :aytuğ

ilginçtir, genelde aplaların arabalar bakımsız olur.... arabaya bakmiler... neye bayandan araba denıyorsa...ıslık.
ancak eve çoçuğa bakiler genelde... Allah muhafaza evde öle bakımsız olursa varya... adama yazuk olur... :cool:. (konunun senle ılgısı yok, Çiğdem apla) :girlhihi
,
Benle eve bakayım diye evlenecek bir nişanlım yok allahtan, o tip umutlarını çoktan geride bıraktı kendisi hehe
Anneme yakın ev bakmasının başka nedeni olmasa gerek:aytuğ

Ben aracın içini kirletmemeye çalışıyorum ama mikrofiberle toz alıyorum yine de yoksa tıkanırım zaten, ama kırıntı, yiyecek, sıvı kesinlikle karşıyım. Dışına elden bir şey gelmiyor maalesef :(

ekleme: e evde hiçbir işin ucundan tutmayan erkekler hayatlarında tek bir şeye o da arabalarına özen gösteriyorlar bu da zor olmasa gerek, çocuk sahibi, yok evin temizliği hepsinden sorumlu olanlar bıkıyordur belki de olamaz mı:D

Son düzenleme:
kr9lh.jpg
[/URL][/IMG]

pasaklı 4. bıcı bıcısını yapmış oldu, 3. müydü acaba diyordum neyse ki değilmiş hehe

karanlık da olsa anı olsun dedim, gerçi artık daha sık yıkanması gerekecek ama:berbat

baba en saglamı benim arazi aracı dedigin kirli olacak :D

Şimdi mahallede pazar var ve toplanmaya döndü arabayı geri mahalleye getirmemeyi düşünüyorum kirlenmesin diye :D

Şimdi mahallede pazar var ve toplanmaya döndü arabayı geri mahalleye getirmemeyi düşünüyorum kirlenmesin diye :D
Ola ki yarin ishal kus saldirisi izleri gorursem bir sene yikatmam herhalde:))

Geri