Veee yağmurlar uzun ara verip 1-2 gün de meyvesi kalmamış ama kuşlara yuvalık eden ağacın altında kalıncaaa kaçınılmaz son 18 Kasım'da pazar akşamı yani 3. bıcıbıcısını yaptı pasaklı, karnesine işleyeyim dedim. Ben yazdan korkmuştum, ancak pasaklının bıcıbıcılarından anlıyoruz ki sonbahar daha kurak geçmiş
Not: Camlar düzenli olarak temizlendiğinden o arada ıslak mendil, nemli kağıt havlu vb ile kuş pislkikleri, ağaçtan dökülenler temizlendiğinden arada yağan yağmurlar yeterli olmuştu ama bu sefer kuşlar fena çalışmıştı, korktum ellemeye bile 12 3
Cıx bu kadarda olamaz:aytuğTemmuz-Kasım arası ve 3. yıkanış mümkün değil maddeye aykırı doğaya ters yaw:aytuğİşte sigarayı bırakmak yaramadı banaheheya halüsünasyon görüyorum:aytuğya uyuya kaldım monitörün başında rüyamda sn.hocam değerli mod'umun mesaj rüyasını görüyorum tabii rüyaların tersi çıkar ya haniheheyada hak vaki oldu giderayak pc'ye bu kadar takılmanın cezası gözümün önünden bir mesaj şeridi filan geçiriliyorhihison şık ise en dehşeti bu okudumlarım yoksa yoksa gerçekmiiiihehehehehehe