Pasaklı 3 aylık oldu, 2. bıcıbıcıyı yaptı:D

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan clio_34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben hayatta dayanamam herhalde pis arabaya:)

Fix menüden devam.... cumartesi sabah erkenden araba yıkanır cilalanır binilir. Pazar günü tozu alınır binilmeye devam edilir hafta içide el değmez:)

hahaha 1 ay oldu boya koruma yaptırdım +camlara su kaydırıcı yaptırdım.. yıkatmaktan ikiside kalmadı:)

- Benim Araba Max 2 Gün Pis Kalmıştır Pis Dediğimde Üstüne Su Değmeden
2. Günün gecesi Bile Yıkarım Rahat Edemem Onun Üstünde Toz Görünce Ben Dayanamıyorum :=)
- Her Yıkamadan Sonra Cila Yaparım =)

Kaç paraya aldınsa söyle alayım bu arabayı senden daha fazla acı çekmesin yavrucak :aytuğ
Aman reçinelere çeşitli maddelere (kuş şeyi vs) dikkat fena zarar verirler boyaya :)

Bu kadar sık yıkatma çürütürsün arabayı valla:D

O tez kesinlikle doğru :eyv ben arabamı bayan doktordan almıştım tam ideal araba alma ölçütü hem doktor hemde bayan qw arabayı aldım ilk yıkamada koltukların altından buruşmuş meyvalar,kalemler,paspas altlarından unutulmuş sararmış not kağıtları hatta pense bile çıkmıştı yıkamacı bana abi en son kaç yıl önce yıkattın arabayı diye kafa bile yapmıştı hehe

Abi halil abi ye de sanada katılmıyorum kusura bakmayın :D . Bizde aracı bayan doktordan aldık değil kir araçta 1 tane dışında çizik yoktu oda tavan ı çizmiş biri yarım santim kadar derin de değil.Onun dışında çok iyi bakmış arabaya bir tek çok km yapmış okadar onun dışında bi sıkınttısı yok gerçi oda bi sıkıntı değil . Şöyle desek daha iyi olur herkes'den araba alınmaz .Kadın erkek farketmez .Araç yıkama konusuna gelirsek kendimiz nasıl pis kalamıyorsak aracı da pis bırakmamamız lazım sonuçta parasını veren biziz bedavadan gelmedi bize,temiz araca binmek mi daha keyif verici yoksa kirli araca mı ?

:dans
Ben hayatta dayanamam herhalde pis arabaya:)

Fix menüden devam.... cumartesi sabah erkenden araba yıkanır cilalanır binilir. Pazar günü tozu alınır binilmeye devam edilir hafta içide el değmez:)

başa gelince dayanılıyor :aytuğ

ben hafta sonu kullanmamaya çalışıyorum işte, hafta içi de iş öncesi ne kadar bekleyeceğin belli değil vb gidilmiyor, en büyük sorunum o, işe gidecekken araba yıkatmayı düşünemiyorum, benzini gece 10 dan sonra da alabiliyorum ama araba yıkamaya gidemiyorum o saatte maalesef:(
zaten bir gün temziletsem 2. gün meyve altındaysa mecbur yine pis 5 gün üst üste habire temizletemem ya, bir servisli işimiz olmadı ki arabaya keyif gözüyle bakalım ahh ahhh :(

hahaha 1 ay oldu boya koruma yaptırdım +camlara su kaydırıcı yaptırdım.. yıkatmaktan ikiside kalmadı:)

:) camlara su kaydırıcı var demek hmm e bana bayağı dayanır sanırım kıhkıh

- Benim Araba Max 2 Gün Pis Kalmıştır Pis Dediğimde Üstüne Su Değmeden
2. Günün gecesi Bile Yıkarım Rahat Edemem Onun Üstünde Toz Görünce Ben Dayanamıyorum :=)
- Her Yıkamadan Sonra Cila Yaparım =)

işte insanın kendi yapması ve yaptırması farkının altını çizeyim yine, sizler özgürsünüz istediğiniz anda yapmaya. ben hem yaptırmak zorundayım hem de evimin dibinde değil bostancı'da tamam çok uzak değil ama trafik oldu mu yarım saati bulabiliyor ulaşması:S e bir de normalde kullanmadığım noktada bir yer yani orası için yol uzatmam lazım, trafiğe girmem lazım hiç yoktan, yakında olan bir yer var ama nefret ediyorum trafiği felç ediyorlar, herkes sayıp sövüyor, inadına gelip araca çarpabilir millet, çünkü maganda gibiler, sanki bütün cadde kendi mallar:S

Kaç paraya aldınsa söyle alayım bu arabayı senden daha fazla acı çekmesin yavrucak :aytuğ
Aman reçinelere çeşitli maddelere (kuş şeyi vs) dikkat fena zarar verirler boyaya :)
hehehehe rfc sayesinde daha az acı çekecek sanırım kıhkıh yalnız götürmeyi deneyeceğim gelecek sefer, bakalım rahatsız olacak mıyım o zaman rahat olur sanırım. benim sorunum, anahtarı bırakıp gidip alışveriş vb yapamıyorum, orada beklemem lazım o zaman da biraz huzursuz hissederim gibi geldi işte alışkın olmadığım bir yer:S

rfc den öğrendiğim için kuş pislikleri ağaçtan damlayan ıvır zıvırları ıslak kağıt havluyla yumuşatıp siliyordum ama artık işte incir ve erikler aşırı olmuş paintball gibi düşüp pisletince korktum hemen götürdüm, allahtan korktum yani yoksa daha bekleyebilirdi hehe

Bu kadar sık yıkatma çürütürsün arabayı valla:D
:yer
12 3

Abi halil abi ye de sanada katılmıyorum kusura bakmayın :D . Bizde aracı bayan doktordan aldık değil kir araçta 1 tane dışında çizik yoktu oda tavan ı çizmiş biri yarım santim kadar derin de değil.Onun dışında çok iyi bakmış arabaya bir tek çok km yapmış okadar onun dışında bi sıkınttısı yok gerçi oda bi sıkıntı değil . Şöyle desek daha iyi olur herkes'den araba alınmaz .Kadın erkek farketmez .Araç yıkama konusuna gelirsek kendimiz nasıl pis kalamıyorsak aracı da pis bırakmamamız lazım sonuçta parasını veren biziz bedavadan gelmedi bize,temiz araca binmek mi daha keyif verici yoksa kirli araca mı ?

kendimiz pis kalamayız, sağlıksızdır, pis kokar, iç huzuru olmaz insanın. araba için ilk 2 madde olmadığından daha rahat oluyor insan sanırım, ama dediğim gibi içi değil dışı pis kalıyor mecburen çünkü koruma şansı yok insanın ama içini pisletmemek için önlem alabiliyor insan ve microfiber bezlerle dikkat çekmeden temizlik yapabiliyor içeride:) ıslak-kuru :D

tek kahveyle günü bitirme inadının sonucu algı sıfır hehe
link olduğunu anlamadım, diyorum niye resim eklemiyim hehehehe neyse ki çabuk uyandım, hemen inceliyorum :eyv

ancak şimdi baktım o konuya da yazmışım imageschack vb sitelere foto yüklemeyi başka forumlarda yaşadığımız eski sorunlardan dolayı güvenli bulmuyorum, üzülerek yine eciş bücüş eklemeye devam edeceğim sanırım. 12 3
o sitelerde zaman geçince sizin foto linkinizde çok alakasız! fotolar yüklenmiş olabiliyor, hoş durumlar olmuyor da:D

Bıcıbıcı geçmişi:
6 Nisan 2012: bayide yıkayıp verdiler:)
6 Mayıs : 1. ayı doldu artık yıkansık demiştim, fena değildi aslında durumu hehe

6 Temmuz: 3 aylık oldu ve artık erik ve incir ağacı altında durmaktan meyve lekesi olmaya başlamıştı, camları ne kadar temizlesem de aşırı olmuş hatta çürümüş meyveler süsüne gölge düşürdü zavallının :berbat

Evden ofise sileceklerin dibinde 1 gün erik, 1 gün incir taşıdım resmen bu hafta hehe

Yıkanmadan önceki son hali, dün sabah acı sahneyle karşılaştım. :(

Veee yağmurlar uzun ara verip 1-2 gün de meyvesi kalmamış ama kuşlara yuvalık eden ağacın altında kalıncaaa kaçınılmaz son 18 Kasım'da pazar akşamı yani 3. bıcıbıcısını yaptı pasaklı, karnesine işleyeyim dedim. Ben yazdan korkmuştum, ancak pasaklının bıcıbıcılarından anlıyoruz ki sonbahar daha kurak geçmiş :D

Not: Camlar düzenli olarak temizlendiğinden o arada ıslak mendil, nemli kağıt havlu vb ile kuş pislkikleri, ağaçtan dökülenler temizlendiğinden arada yağan yağmurlar yeterli olmuştu ama bu sefer kuşlar fena çalışmıştı, korktum ellemeye bile 12 3

pasaklıyı ıyı kurulasaydın, üşütme paslanma yapmasın sonra... :cool:

pasaklıyı ıyı kurulasaydın, üşütme paslanma yapmasın sonra... :cool:

bir an bunalıma girecek, utanacak diye korktum zaten o köpükler gittikten sonra :aytuğ İçine mi doğdu daciacı abi; Carrefour'a geçmiştik oradan selpakla kapı kenarlarındaki damlaları kuruladım ayaz malum, alışkın da değil daha 7 aylık 3. bıcıbıcı hehe

Geri