Allah taş eder adamı araba yıkanmaz mı yahu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hiii 2 haftada 1 miiii Sanırım insan etrafındaki erkeklerden de örnek alıyor, benim sözlüm de tembeldir bu konularda senelerdir alışmışım sanırım Bir de bir keresinde biri pis demiş yıkat şunu, arabayı yıkattı o gece kırmızı boyayla boydan boya boyamışlardı çizgi halinde 6 sene falan önce, ondan sonra hep ona acelesi yok bırak pis dursun diye diye beynime kazındı sanırım heheAma eskiden rahmetli babam hem zaman hem merak açısından daha düşkündü, e ben de öğrenciydim, otoparklı ev vardı sık yıkanırdı hee bir de brandamız vardı o zamanlarArabanızı en fazla 2 haftada bir yıkatırsanız boyasını korumuş olursunuz Bizim arabamız da beyaz ve bir kaç pislikten ( Meyve , hayvan lekeleri vb. ) dolayı boyasında 1 cm çapında yanmalar oluşmuş . Daha önce ki sahibi iç temizliğine önem vermiş ama dış temizliğinde 3-4 tane korozyon söz konusu Güle güle kirletin .
Zaten evlenince hedefim araba yıkatma işini evin erkeğine yıkmak kıhkıhBayanların ortak özelliği bu demek ki,eşimin Punto Evo'su acınacak hale gelmiş,bugün işe onunla geldim,az önce yıkaması bitti,iç temizlik ve cila operasyonu sırada bekliyor,ben olmasam araba mahşer günü hesap soracak...
iyi güldüm sabah sabah kahvemi döküyordum heheAllah taş eder adamı araba yıkanmaz mı yahu
Cumartesi günleri iç dış yıkıyorum haftaiçide bos vaktim olursa doğru meggynin yanına yıkamaya gidiyorum.Arabayı pis gördükçe moralim bozuluyo
Şimdi sizi kıskandım :aytuğ
Gittim iç dış temizlik + Cila yaptım Bir iç cilası ve motor temizliği kaldı onuda birazdan yapacağım 12 3
O tez kesinlikle doğru ben arabamı bayan doktordan almıştım tam ideal araba alma ölçütü hem doktor hemde bayan qw arabayı aldım ilk yıkamada koltukların altından buruşmuş meyvalar,kalemler,paspas altlarından unutulmuş sararmış not kağıtları hatta pense bile çıkmıştı yıkamacı bana abi en son kaç yıl önce yıkattın arabayı diye kafa bile yapmıştı hehe
Tshort iyi fikir Çiğdem...neler varmış
2.el bakarken bir araç of allahım köpek yatapi desen köpeğe haksızlık olur, adam eşinin aracını göstermişti, bankacıymış onun da eşi. dağınık ama titiz insanım ben, aracın içine döktürmem öyle şeyler, torpidoda bile sadece ceza tutanağı, yedek selpak, bırakılan reklamlar var sadece şimdilik kapı içinde de yine selpak, ıslak mendil
konu temizlikken sorayım, yaz günlerinde koltuklara hani tişört giydirirler ya, bir ara düşündüm hani terli binen olursa diye, araç soğuk oluyor ama ne bileyim. bu konuda fikirlerinizi alayım titiz şoförler emniyet kemerine etkisi olur mu acaba diye düşünüyorum.
Tshort iyi fikir Çiğdem...
Evo nu temizlik ve bakım işleri bitti,şimdi senin için konu açıyorum...
http://www.renaultfanclub.com/rfc-uye-araclari/38245-sj-evoya-yaz-bakimi-ve-cila-uygulamasi.html
http://www.renaultfanclub.com/rfc-uye-araclari/6521-foruma-resim-ekleme.htmlben nerede hata yapıyorum da eklediğim fotolar hep böyle garip çıkıyor acep:soru