Park modülü+sislere xenon+spoiler f1 modülü uygulamasi :)

güle güle kullanın :eyv

İlk öteki arabamda denedim focusta onda güzel olmadı . ama cliodaki kendi orjinal halinde ben güzel verim aldım o yüzden led yapmaktan vazgeçtim.Focustaki senin dediğin gibi belli belirsiz çakıyordu ama cliodaki daha belirgin oldu . hatta videoda güzel çıkmadı daha güzel bi video cekecegim uygun bi zamanda o zaman yine bi kıyaslarız.

Hocam ozaman senin modülün güçlü bence. Çünki bende taktım ampul oldugu için güç fazla vermiyo.

Neden dersen aynı araç bende var yoksa ben mi yanlış gördüm.

Hocam ozaman senin modülün güçlü bence. Çünki bende taktım ampul oldugu için güç fazla vermiyo.

Neden dersen aynı araç bende var yoksa ben mi yanlış gördüm.
Doğru aynı araç bende anlamadım . mesela biladerde bmw var onada yaptık onun led oldugu için baya farklı oldu benimki sırıtmadı onun yanında gayet güzel oldu . belki modüldendir senin dediğin gibi . ama o lamba sökülüp içine şerit led konulabilir bence benim olmasaydı öyle yapacaktım :)

Doğru aynı araç bende anlamadım . mesela biladerde bmw var onada yaptık onun led oldugu için baya farklı oldu benimki sırıtmadı onun yanında gayet güzel oldu . belki modüldendir senin dediğin gibi . ama o lamba sökülüp içine şerit led konulabilir bence benim olmasaydı öyle yapacaktım :)

Peki Nasıl yapabilirim ledi Bilgin varmı. Daha doğrusu ben orjinallikten yanayım orjinal bi şekilde olabilir mi

Maşallah ellerinize sağlık . Çok güzel olmuş

Peki Nasıl yapabilirim ledi Bilgin varmı. Daha doğrusu ben orjinallikten yanayım orjinal bi şekilde olabilir mi
ampüllerin oldugu kısmı açmadım ama tek tek göz şeklinde ampüllerin gelecegi yerler. o yüzden ledleri oraya gelecek şekilde ayarlanırsa neden olmasın. nette araştırdım ama pek bi şey bulamadım . çogu seyi yurt dışında insanlar yapıp video çekip atıyorlar youtube ama bizim araçlarla ilgili hiç bi şey yok :D ben yaptıkça çekecegim faydamız olsun :)

Allah razı olsun takipteyim [emoji106]

Clio lll 1.2 Grandtour extreme

Geri