Tapatalk dan giriyorum görünüyorarkadaşlar konuya koydğum resimlerimi adminler kaldırdı sanırım gözükmüyor,video var tek bilginize
Son mesajınıza da ilave ettim resimleri
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tapatalk dan giriyorum görünüyorarkadaşlar konuya koydğum resimlerimi adminler kaldırdı sanırım gözükmüyor,video var tek bilginize
benim pc de problem var öyleyse,tşkr ederimTapatalk dan giriyorum görünüyor
Son mesajınıza da ilave ettim resimleri
tşkr ederim,bixenon sistem ama orjinal uzun farlarımıda iptal etmedim aktifler ondan perde belirgin değil,yoksa takına mercek sellektör yaptığımda yukarı perdesi açıyor,yazdığım metinde de anlattım,orjinal uzunlarım halojen onlarıda led yapcam bütçem elverdiğinde kaliteli bi led inşTrafikte dolanan apaçi led ve xenonlarından sonra şöyle eli yüzü düzgün bir led xenon görmek mutlu etti beni. Gayet güzel duruyor, ışık çizgisi belirgin, dağılma yok.
Yalnız sistem bi-xenon değil normal xenon. Bi xenon sistemde tek mercekten uzun ve kısalar oluyor.
tşkrlerhayırlısı olsun güzel olmuş
tşkr ederim,eski silikonların hep kazındı,yeniden dyson marka cam silikonu ile kaplandı,2gün yıkama dediler bu hafta hava yağmurlu bakalım haftaya yıkarım almaz inş,baya uğraştıkGüle güle kullanın. İnşallah su almaz farlar.
tşkrler,özelden msj yolluyorumHayırlı uğurlu olsun, nerede yaptırdığınızı da paylaşabilir misiniz..?