Orjinal gerigörüş kamerasi servis takiyo taktiran varmi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Esvara24
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Görüntü kalitesi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

9ca9b205d24f599b96f8c7a7f66cf26d.webp

Burada ekran görüntüsü paylaşanların ekranında (benimki de dahil) kılavuz çizgisi bir tane.

Sizin ekranda ise iki kılavuz çizgisi görünüyor. Üstteki çizgi tekerin yönüne göre hareket ediyor sanırım.

Siz de yetkili serviste mi taktırmıştınız kamerayı?

Bazi kameralarin kendi icerisinde (mini yazilim gibi dusunun) kilavuz cizgisi otomatik geliyor(alttaki).. ustune bir de geri gorus kamerasi yazilimi teyp ustune atilinca (yazilim da klavuz cizgisi icerdigi zaman) ustteki kilavuz cizgisi oluyor.. serviste de takilmis olsa yanlis kamera veya yanlis teyp yazilimi yuklenmis diye dusunuyorum araca.. ya kilavuzsuz kamera alip yazilimla sadece ustteki cizgilere sahip olmali idi ya da kilavuzlu kamera takildiysa klavuzsuz teyp yazilimi atilmaliydi.. 2 sinin de sabit oldugunu dusunuyorum. Esvara atkadas kamerayi degistirmek yerine kilavuzsuz yazilim atilmasini saglayip ustteki cizgiden kurtulabilir diye dusunuyorum

Burada ekran görüntüsü paylaşanların ekranında (benimki de dahil) kılavuz çizgisi bir tane.

Sizin ekranda ise iki kılavuz çizgisi görünüyor. Üstteki çizgi tekerin yönüne göre hareket ediyor sanırım.

Siz de yetkili serviste mi taktırmıştınız kamerayı?

Burada kesinlikle bir yanlışlık var. Benim bildiğim kılavuz çizgiler üst üste olur ve sadece direksiyon acısı icin sağ sol taraftan ili uzun çizgi dönüş yönünü gösterir.

Bu resimdeki işlemde iki kılavuz üst üste diagonal binmiş. Paralel ve sadece direksiyon acısında görünür olması gerekir 2. Çizgilerin.

Hızlı yanıt alabilmek icin alıntı yaparak cevaplayın

Twitter : @tanseler
Instagram : @tanseler
iMessage : tanseler@me.com

Bagajın gerçekten açık mı, yoksa ekranda yazan da mı bir hata var? Bazen benim aracımda da bagaj kapalı olmasına rağmen, geri görüş kamerası açıldığında bagaj açık yazıyor.

Bagaj kapalı

Açık yazıyo ekranda servis normal diyo

Klavuz çizgisi ayarlardan ayarlanıyo tekde yapabiliyorum

Bazi kameralarin kendi icerisinde (mini yazilim gibi dusunun) kilavuz cizgisi otomatik geliyor(alttaki).. ustune bir de geri gorus kamerasi yazilimi teyp ustune atilinca (yazilim da klavuz cizgisi icerdigi zaman) ustteki kilavuz cizgisi oluyor.. serviste de takilmis olsa yanlis kamera veya yanlis teyp yazilimi yuklenmis diye dusunuyorum araca.. ya kilavuzsuz kamera alip yazilimla sadece ustteki cizgilere sahip olmali idi ya da kilavuzlu kamera takildiysa klavuzsuz teyp yazilimi atilmaliydi.. 2 sinin de sabit oldugunu dusunuyorum. Esvara atkadas kamerayi degistirmek yerine kilavuzsuz yazilim atilmasini saglayip ustteki cizgiden kurtulabilir diye dusunuyorum

Ayarlardan ayarlayabiliyorum tekte oluyo

Bagajın gerçekten açık mı, yoksa ekranda yazan da mı bir hata var? Bazen benim aracımda da bagaj kapalı olmasına rağmen, geri görüş kamerası açıldığında bagaj açık yazıyor.

Bagajım kapalı sizde bazenmi yanıyo devamlımı eğer devamlı yanmıyosa başka nir servise sorayım

Geri