Orjinal gerigörüş kamerasi servis takiyo taktiran varmi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Esvara24
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
direksiyon dönünce çizgilerin hareket ettiği kameradan takabiliyorlar mı?

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Bendekiler sabit.. park pilotu olan pakette mevcut o sadece keske yapilabilse ben bile yaptirirdim

direksiyon dönünce çizgilerin hareket ettiği kameradan takabiliyorlar mı?

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

cok masraf olur tahminimce sisteminde değişmesi lazım r-nav sökülüp r-link takılması gerek vs.

4 ay önce aracı teslim almadan önce serviste taktırdım. oldukça memnunum.. 550 tl fiyat. 1.5 icon sport tourer

4 ay önce aracı teslim almadan önce serviste taktırdım. oldukça memnunum.. 550 tl fiyat. 1.5 icon sport tourer

takım işlemleri ne kadar sürüyor?

2 saattte hallolur. başka bir işle uğraşılmaz ise hatta daha kısa fakat genelde sallanarak iş yapıyorlar. işi bilen bir saatte rahat halleder.

Servisin psikolojik harekat taktigi bu zaten 2 dk.lik isi cok uzun gosterip bak bu kadar para verdin kac saattir ugrasiyoruz dedirtmek.

aynen öyle bana da senin iş uzun biraz abi yukarıda bekle dedi ben başında bekledim 2 saat sürdü beklemesem demekki yarım gün olacaktı. birde her yanına gelene abi başımda bekliyor diyordu.

Merhaba. Yeni aldığım 2015 icon model aracıma geri görüş kamerası taktırdım.
Fiyat 500 tl dediler ama biraz pazarlık ve rica ile 400 tl ve k.kartına 5 taksit yaptılar. Saolsunlar ilgili bir servisti , oldukça memnun kaldım.
Ancak geri görüş çizgileri orijinal gibi olmadı. Daha yeşil çizgide park sensörü tam bağırmaya geçiyor.
Bir ara uğrayıp kamera ayarını yaptırmak lazım,, böyle bile çok büyük kolaylık park işlemi..

Geri