- Konuyu Başlatan
Görüntü kalitesi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Burada ekran görüntüsü paylaşanların ekranında (benimki de dahil) kılavuz çizgisi bir tane.
Sizin ekranda ise iki kılavuz çizgisi görünüyor. Üstteki çizgi tekerin yönüne göre hareket ediyor sanırım.
Siz de yetkili serviste mi taktırmıştınız kamerayı?
Bazi kameralarin kendi icerisinde (mini yazilim gibi dusunun) kilavuz cizgisi otomatik geliyor(alttaki).. ustune bir de geri gorus kamerasi yazilimi teyp ustune atilinca (yazilim da klavuz cizgisi icerdigi zaman) ustteki kilavuz cizgisi oluyor.. serviste de takilmis olsa yanlis kamera veya yanlis teyp yazilimi yuklenmis diye dusunuyorum araca.. ya kilavuzsuz kamera alip yazilimla sadece ustteki cizgilere sahip olmali idi ya da kilavuzlu kamera takildiysa klavuzsuz teyp yazilimi atilmaliydi.. 2 sinin de sabit oldugunu dusunuyorum. Esvara atkadas kamerayi degistirmek yerine kilavuzsuz yazilim atilmasini saglayip ustteki cizgiden kurtulabilir diye dusunuyorum
Bagajın gerçekten açık mı, yoksa ekranda yazan da mı bir hata var? Bazen benim aracımda da bagaj kapalı olmasına rağmen, geri görüş kamerası açıldığında bagaj açık yazıyor.