Orjinal gerigörüş kamerasi servis takiyo taktiran varmi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Esvara24
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hemen servise götürüp yaptırmalıyım cok uygun bence ve cok güzel elimde 2012 model clio icon var insallah denizlide yapıyolardır bu fiyata

10/03/2017 Cuma günü Bursa Mais yetkili servisinde 400 TL'ye taktırdım arkadaşlar. Plaka ampulünün oraya olan kameralardan takılıyor ve mevcut R-Nav cihazdan görüntü sağlanıyor. Ben aracı sabah bırakıp akşam teslim aldım. O yüzden montajını detaylı izleme şansım olmadı. Fakat takılan ürün kalite açısından o kadar da kötü değil. Görüntü net, kılavuz çizgileri var fakat sabit. Yalnızca yağışlı havalarda araç arkaya kirli suyu atacağından, yağışlı havalarda çok faydalı olacağını düşünmüyorum. Montajdan sonra R-Nav cihazının ayarlar bölümüne Geri Görüş Kamerasını aktif/deaktif edebilmek için açık/kapalı seçeneği geliyor. Kapalıyı işaretlemediğiniz sürece geri vitese takar takmaz görüntü ekrana geliyor. Bu arada montajdan sonra R-Nav cihazında koyu ton açık ton arayüzü seçeneği gelmiş. İlgili arkadaşlara yardımcı olabildiysem ne mutlu. Kazasız sürüşler...

Çok teşekkür ederim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

dün itibari ile çorlu yetkili servisinde 400 tl ye taktırdım. kamera montaj ve yeni plaka lambasından oluşuyor. 3-4 saatlik bir işlem ile halletiler. ben memnun kaldım sadece ilk çalıştırınca bir 15 saniye kadar sonra devreye giriyor zaten teyp anca kendine geliyor. görüntü kalitesi güzel ben memnun kaldım.
NplnaQ.jpg
[/URL][/IMG]
YDqQnA.jpg
[/URL][/IMG]
nRjbV5.jpg
[/URL][/IMG]

servisler peki ön park sensörü takabiliyorlar mı? bununla ilgili cevap alamadım.

Bilgi veren gerkese teşekküler bende bugün taktırdım 400 tl güngörende güzel oldu görüntü kalitesi güzel düşünenlere tavsiye ederim

bende bagaj kapısı açık diye ikaz yazıyo ekranda servis bu normal böyle oluyo dedi sizin kindede varmı acaba

bende bagaj kapısı açık diye ikaz yazıyo ekranda servis bu normal böyle oluyo dedi sizin kindede varmı acaba

bende de bazen diyor. çok takılmıyorum.. 1-2 defa bagaj kontrol ettim hiç açık kalmamıştı.. sanrım yazılımsal bir sıkıntı

herkesin dediği doğru arkadaşlar gerilmeyelim. plaka lambasına taktıranlardanım. logonun içerisine sonradan taktırmak için kaportayı deldirmek gerekir. elbette o şekilde daha orjinal duruyor fakat o şekilde bedava taksalar hatta üzerine para verseler kaportalı deldirmem. bende bagaj kapağı açık yazısı gelmiyor çünkü açıkkende gelmiyor. kapı açık ikazı bizde sadece ışık ile. makkajlı kasalarda sanırım hangi kapının açık olduğu yazıyor. orjinalliğe gelince evet 40-50 tl lik bir kamera bunu bilerek gittik zaten ama serviste takılıyor. ayrıntı bu. bize ne kazandırıyor peki korsan bir yazılım atmıyorsunuz r- nav a ve garanti devam ediyor. yarın oluşabilecek her türlü sorunda servis bunu bahane gösterebilir. serviste olunca siz her türlü sorunda servise hesap sorabilirsiniz. eve kirleniyor yağmurlu havalarda o da doğru.. ama özetle kafam rahat arkadaşlar. 3 ay falan olmuştur sorunsuz kullanıyorum.. ilk çalıştırmada 15 sn. geç gelmesi cihazın açılması ile alakalı.

9ca9b205d24f599b96f8c7a7f66cf26d.webp

Geri