Scale ne oldu bak foruma kac kısıde aynı sorun var.ben sırf bu sorun yuzunden X markası arac aldım cocuklarımı bındırmek ıcın.YAzılım mais servise gelmis ne arayan var ne soran.1 ay olmus a bız sızı aradıkya dıyorlar.b uaraca sadece ben yalnızken bınıyorum bebeklerı sokmuyorum artık.
Bunun yanında asagıdakı sorunlar cogu kısıde var. Bu marka benım gıbı normal bır vatandasın yazısıyla bıtmez ancak kendı kendını bıtırır suan oldugu gıbı .bılınclı ınsanlar bu arabaya ancak sırket arabası olarak bıner .gıdıpte para vermezler.
Ve ben bu arabayı satamam kımseye bunun sorumlulugunu alamam ne ınsan olarak ne musluman olarak.bılmem sende aynı fıkırdemısın.Umarım bır gun sende boyle bır araba alıp boyle sıkıntılar yasamazsın zıra aılene zarar gelebılme ıhtımalı olması emınım senıde uzer.
Sanzıman sorunlu en sonunda guncelleme yaptılar daha oncede degıstırmıslerdı bakalım ne olucak
On kolttuktakı masaj bozukdu
on takımdan dıreksıyon cevrıkken cukur veya tumsekten ses gelıyor
gerı manevrada frene basında tak dıye ses gelıyor
bluetooth sorunlu
vıtes kullanımı ınanılmaz sıkıntılı
Calıstırmadan once fren pedalı sertlesıyor
Ankaradakı Maıs desen yazıklar olsun hakkımı helal etmıyorum.
Hala mı gereksizce yazıyorsun. Konuşmayayım yazmayayım diyorum. Laf sokup duruyorsun. Renault markasını küçültmeye çalışma Seni kendi haline bırakıyorum.
Burada tartısmalar cıkar normal zıra burası forum ama sebebıne bakmak lazım.Insanların aldıkları arabalarda sorunlar var ve dıger ınsanlar almadıkları bu arabaları kullananları kısa kısa cevaplarla yok oyle yok boyle.