Aracım 1.5 DCI EDC icon HB. Gaz pedalinin tepkisiz kalması olarak adlandırılan sorunu 10 bin km de ciddi olarak 2 sefer yasadim. Son olarak 6 ay kadar önce yasadigimda durumu anlattığım servis aracı cihaza bağlayıp herhangi bir şanzıman güncellemesi gozukmedigi bilgisini vermişti. Dün akşam tesadüf arkadaşların (scale ve Soner) mesajlarını görünce bugun Ankara yetkili servisleriyle bağlantı kurdum ve sadece cihan oto randevumu yoğunluğun arasında bugüne sıkıştırma güzelliğini yaptı. Başımdan geçenleri ve sorunun çözümünün son güncelleme oldugunu örnekleriyle aktardım. Bir saat civarı bir güncelleme işlemi yaptılar. Aracı teslim aldıktan sonra yaklaşık 60 km yol yaptım. Ve ilk andan itibaren vites değişim hızlarının, aracın gaz pedalına karşı tepkilerinin değiştiğini hissettim. Gaz pedalından ayağınızı kaldırıp bir süre sonra tekrar bastiginizdaki aracın reaksiyon süresinin bile pozitif yönde değiştiğini gözlemledim. Aracı icon olan arkadaslarin bileceği üzere sürüş modlarından sport mod'un tepkilerine kısmen benzer hisler verdi araç. Çok nadir yaşamis olsam da aracın tepkisiz kalma sorununun bu güncelleme ile tarihe karistigini umut ediyorum.