Megane III 1.6 CVT teknik bilgileri

Ben de Ankara’da bulamamıştım. 4 şubeleri var hepsini arayın sorun isterseniz. Birde sorarken megane 3 filtre diye sorarsanız yok diyorlar. İlk sayfada filtrenin kodu var oradan aratın filtrenin resmi ve kutusu olan bir resim var onu whatsappdan atın o zaman bulursunuz.
Ankara cevap vermiyor pztesi devam bakalım.sorarken koduyla soruyorum zaten sanayide parcacılara sorarken resim gösteriyorum ama yok

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ankara cevap vermiyor pztesi devam bakalım.sorarken koduyla soruyorum zaten sanayide parcacılara sorarken resim gösteriyorum ama yok

Eski nesil şanzıman(JF011E) filtresi ve contasından orijinal olarak var bende fazladan. Siz yeni nesilden(JF015E) mi arıyorsunuz? Nissan servisine sorarsanız getirirler, kendi parçaları. Yan sanayi filtre almayın derim.

Son düzenleme:
Eski nesil şanzıman(JF011E) filtresi ve contasından orijinal olarak var bende fazladan. Siz yeni nesilden(JF015E) mi arıyorsunuz? Nissan servisine sorarsanız getirirler, kendi parçaları. Yan sanayi filtre almayın derim.

Nissan servislerinde yok. Ben Bursa dahil birkaç yeri aradım. Bu parçanın bu güne kadar hiç Türkiye’ye girmediğini belirtti görevli. Siz nasıl değiştiriyorsunuz dedim. Biz filtre değiştirmiyoruz dedi. Aynı durum Renault içinde geçerli. Ben hemapardan aldım gelen ürün kaliteliydi. Orjinal bulabilirse ne ala tabi ama yan sanayisi bile zor bulunuyor. Whatsapp numaralarını isteyip filtrenin resmini gönderin. Ben 2-3 hafta önce aldığımda vardı. Hatta iç metal filtrede vardı kendilerinde.

Nissan servislerinde yok. Ben Bursa dahil birkaç yeri aradım. Bu parçanın bu güne kadar hiç Türkiye’ye girmediğini belirtti görevli. Siz nasıl değiştiriyorsunuz dedim. Biz filtre değiştirmiyoruz dedi. Aynı durum Renault içinde geçerli. Ben hemapardan aldım gelen ürün kaliteliydi. Orjinal bulabilirse ne ala tabi ama yan sanayisi bile zor bulunuyor. Whatsapp numaralarını isteyip filtrenin resmini gönderin. Ben 2-3 hafta önce aldığımda vardı. Hatta iç metal filtrede vardı kendilerinde.
JF011E filtresi Mitsubishi servisinde vardı mesela, ama yurtdışında daha ucuza buldum ve oradan aldım. JF015E kağıt filtresini de geçen ay aldım yine yurtdışından. Ben biraz kurtluyumdur ama tabi hiç değişmemesindense yan sanayi ile değişmesi iyidir. Dediğim gibi 11E filtresi lazımsa yardımcı olurum.

Peki aynı işi görurmu?jf015e mi şanzıman bilmiyorum.eger oyle degilse aldiğim yağ isimi gorurmu?onu duşunemedim

Peki aynı işi görurmu?jf015e mi şanzıman bilmiyorum.eger oyle degilse aldiğim yağ isimi gorurmu?onu duşunemedim

2013 megane 1.6 icon modeli benimki. 06 2013 uretim

2013 megane 1.6 icon modeli benimki. 06 2013 uretim

Partsouq diye bir site var şase nosunu girin ce aracinizla ilgili herşey çikiyor ama sanzıman cinsini yazmiyor

Şanzımanın üzerinde etiket var, orada yazıyor. Siz göremiyorsanız servise ya da bir ustaya sorabilirsiniz.

İki tip var. Yeni olanlara NS3, eski olanlara NS2 yağ konuyor.

Jatco JF015E, CVT7
DK0 (Renault), W1CJB / F1CJB (Mitsubishi), RE0F11A (Nissan)

ve

Jatco JF011E (2013 ve öncesi araçlar)
RE0F10A / B / C (Nissan), F1CJA / W1CJA (Mitsubishi), FK0 / FK8 (Renault)
Bu şanzımanın parçaları farklı arkadaşlar.

Arkadaşlar merhaba, 2013 cvt şanzıman fluence araba sahibiyim, sizlere bir sorum olacaktı. Arabayı ilk çalıştırdığım zaman P konumundan farklı viteslere geçtiğim anda motordan bir ses gelmeye başlıyor. Sanki birisi motor kaputuna tak tak tak diye vuruyor. Bu konu hakkında Bilgi ve tecrübesi olan arkadaşlarım varsa yardımcı olabilirlerse sevinirim

Şanzımanın üzerinde etiket var, orada yazıyor. Siz göremiyorsanız servise ya da bir ustaya sorabilirsiniz.

İki tip var. Yeni olanlara NS3, eski olanlara NS2 yağ konuyor.

Jatco JF015E, CVT7
DK0 (Renault), W1CJB / F1CJB (Mitsubishi), RE0F11A (Nissan)

ve

Jatco JF011E (2013 ve öncesi araçlar)
RE0F10A / B / C (Nissan), F1CJA / W1CJA (Mitsubishi), FK0 / FK8 (Renault)
Bu şanzımanın parçaları farklı arkadaşlar.
2013 un butun modelleri mi jf011e

Geri