- Konuyu Başlatan
İnegöl hocam buyrun gelin
Gelirim, Bursa'ya sık sık gidiyorum zaten.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İnegöl hocam buyrun gelin
Bugün itibari ile Renault servisinde şanzıman güncellemesi yaptırdım bilginiz olsun. Şanzıman güncellemesi var ve yapıyorlar. Düşünen arkadaşlar servis ile görüşebilir.
Yazılım güncellemesinden sonra aracınızda ne gibi değişiklikler oldu? Sorununuz çözüldü mü?
gerek varmı abi güncellemeyeGüncellemenin tarihi nedir öğrenebildiniz mi ? Bursa'dasınız sanırım. Orada birden fazla servis var, hangisine yaptırdınız? Ücret aldılar mı?
gerek varmı abi güncellemeye
bendede oluyor kasma ..ama hafif sanırım cvt ye geçtiği için oluyor.ilk iki vites dişli olduğu için olabilirHocam araçta hiçbir değişiklik gözlemlemedim. Sorunum çözülmedi maalesef. Sorunun neden kaynaklandığını bulamadım hala. Belki de bir sorun değildir ama beni rahatsız ediyor. Yazılım güncelleme ile aracın ilk gaz tepkilerinin biraz yumuşamasını bekliyordum açıkçası oda olmadı. Nissan servisi kendi yazılımı ile araçta oluşan kasıp-bırakma sorununun çözüldüğünü söylemişti. Onun çözümü içinde umutlanmıştım oda olmadı😀
sonunda trabzon altunsoy otomotivden elf matic cvt şanzıman yağını buldum ...canım çıktı bulana kadar..serviste 120 tl ben 85 tl ye 5 adet aldım.sıra kağıt filtrede arıyorum hala.yardım kabul ederim satılan bir yer bilen varsa lütfen yardım
Aradim ama yok orada.ankaraya bakacağim orayı onerdiler subesi varmişHemapar sitesine girin Üsküdar bayisini arayın size yardımcı olacaklar.
Aradim ama yok orada.ankaraya bakacağim orayı onerdiler subesi varmiş
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi