Megane III 1.6 CVT teknik bilgileri

Bugün itibari ile Renault servisinde şanzıman güncellemesi yaptırdım bilginiz olsun. Şanzıman güncellemesi var ve yapıyorlar. Düşünen arkadaşlar servis ile görüşebilir.

Yazılım güncellemesinden sonra aracınızda ne gibi değişiklikler oldu? Sorununuz çözüldü mü?

Yazılım güncellemesinden sonra aracınızda ne gibi değişiklikler oldu? Sorununuz çözüldü mü?

Hocam araçta hiçbir değişiklik gözlemlemedim. Sorunum çözülmedi maalesef. Sorunun neden kaynaklandığını bulamadım hala. Belki de bir sorun değildir ama beni rahatsız ediyor. Yazılım güncelleme ile aracın ilk gaz tepkilerinin biraz yumuşamasını bekliyordum açıkçası oda olmadı. Nissan servisi kendi yazılımı ile araçta oluşan kasıp-bırakma sorununun çözüldüğünü söylemişti. Onun çözümü içinde umutlanmıştım oda olmadı😀

gerek varmı abi güncellemeye

Tarihini öğrenememiş arkadaş. 2017 güncellemesi ile tam NS3 uyumlu oluyor. Çelik kayış/koni ömrü açısından önemli. Uzun soluklu kullanacaksanız aracı, önemli tabi.
Sırf şu servislerin bilgisizliği yüzünden bir dahakine direkt Nissan araç alacağım sanırım. En azından resmi Jatco güncellemelerini yapıyorlar.

sonunda trabzon altunsoy otomotivden elf matic cvt şanzıman yağını buldum ...canım çıktı bulana kadar..serviste 120 tl ben 85 tl ye 5 adet aldım.sıra kağıt filtrede arıyorum hala.yardım kabul ederim satılan bir yer bilen varsa lütfen yardım

Hocam araçta hiçbir değişiklik gözlemlemedim. Sorunum çözülmedi maalesef. Sorunun neden kaynaklandığını bulamadım hala. Belki de bir sorun değildir ama beni rahatsız ediyor. Yazılım güncelleme ile aracın ilk gaz tepkilerinin biraz yumuşamasını bekliyordum açıkçası oda olmadı. Nissan servisi kendi yazılımı ile araçta oluşan kasıp-bırakma sorununun çözüldüğünü söylemişti. Onun çözümü içinde umutlanmıştım oda olmadı😀
bendede oluyor kasma ..ama hafif sanırım cvt ye geçtiği için oluyor.ilk iki vites dişli olduğu için olabilir

sonunda trabzon altunsoy otomotivden elf matic cvt şanzıman yağını buldum ...canım çıktı bulana kadar..serviste 120 tl ben 85 tl ye 5 adet aldım.sıra kağıt filtrede arıyorum hala.yardım kabul ederim satılan bir yer bilen varsa lütfen yardım

Hemapar sitesine girin Üsküdar bayisini arayın size yardımcı olacaklar.

Aradim ama yok orada.ankaraya bakacağim orayı onerdiler subesi varmiş

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben de Ankara’da bulamamıştım. 4 şubeleri var hepsini arayın sorun isterseniz. Birde sorarken megane 3 filtre diye sorarsanız yok diyorlar. İlk sayfada filtrenin kodu var oradan aratın filtrenin resmi ve kutusu olan bir resim var onu whatsappdan atın o zaman bulursunuz.

Geri