Megane 2 sedan modifiye

Annem: -Arabanın bağırsaklarını geri tak komşular şikayet ediyor.( son susturucuyu, katalizörü,filtre borularını, turboyu kastediyor :D)
Ben : -Şikayet eden bana gelsin :D ( aracata şuan ön koltuklar duruyor arka komple sökük )

Bizim aracta babama ait ben bir cok sey yapacakken hep babama soyledim ve klasik hep ayni cevap bosver.. oldu :D sis farina bile sicak bakmıyor eskidn sis fari mi vardı onumuzu zor goruyoduk dio. Dun aksam celik jant baktim internetten tam bizim araca gidecek jant buldum babam da ayni odadaydi gosterdim söyledim bi celik jantin eksikti dedi :D yaptirsam yaptiririm para hic sıkıntı değil ama sonra o niye boyle bu niye boyle olacak :) bnde sinirlenip cikarticam

Tavsiyem su ki araca sade seyler yapmaya bak abartiya kacmadan mesela babalarin kizmayacagi hafif seyler cam filmi gibi vs, zaten hafif olan seyleri yapmışsın amerikan park mesela yapsan ruhu duymaz araci kendi kullanirken :D

Jant olarak babayi ikna edebilirsen orjinal jant tak derim :eyv ben basma olarak 3,5 mm den fazla dusunmezdim :eyv arada bir de olsa arabayi ailen kullanmasa da gencsin illa arkadaslarinla geleceksiniz dolusup altını surtme riski olmasin sonra :)

Tapatalk programından takla atarak gönderildi.

aynen zenon taktırdıktan 1 sene sonra anladı amerıkan park da 1 sene gider :D

App plakaya hic bulasma orjinaller plakani surekli bagajta tasimak zorunda kalirsin. Cam filmide zamanla deforme oluyor. Hem Ceza yeme ihtimalin olabilir. Amerikan park ve zenon guzel olabilir. Jantlarin ve lastiklerin orjinal ebatinin disina cikma bu araclarin yol tutusu renaultlarin hicbirinde yok. Yani paranla rezil olma birak sade kalsin arac zaten yakisikli duruyor.

Pederden habersiz is yapma abi basina is geliyo mutlaka gecen arabaya led takayim dedim sigorta atti ariza isigi yakti birsuru dert.

GT-I9082 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ne kadar saçma yorumlar var konu içinde adam size neler yapılabilir diye sormuş, siz babanın arabasını elleme babandan izin al diye nasihat veriyorsunuz babasından izinliki neler yaptırabilirim diye sormuş.

Yapacakların belli ;

* Konfor ve aracın kasmasını problem etmiyorsan 225*45*17 Lastik ve 17 Jant + Eibach spor yay
* Cam filmi
* Xenon far + amerikan park
* İstersen tavana folyo
* Güzel bir müzik tesisatı

Olay bitti.

Pederden habersiz is yapma abi basina is geliyo mutlaka gecen arabaya led takayim dedim sigorta atti ariza isigi yakti birsuru dert.

GT-I9082 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

plaka için mi taktın led i aracın megane 2 yse söndirebilirsin kolayca sigorta ıcınde cıkartıp tekrar taksan yeterlı olur yada sen bılırsın

ne kadar saçma yorumlar var konu içinde adam size neler yapılabilir diye sormuş, siz babanın arabasını elleme babandan izin al diye nasihat veriyorsunuz babasından izinliki neler yaptırabilirim diye sormuş.

Yapacakların belli ;

* konfor ve aracın kasmasını problem etmiyorsan 225*45*17 lastik ve 17 jant + eibach spor yay
* cam filmi
* xenon far + amerikan park
* İstersen tavana folyo
* güzel bir müzik tesisatı

olay bitti.

teŞekkurler

App plakaya hic bulasma orjinaller plakani surekli bagajta tasimak zorunda kalirsin. Cam filmide zamanla deforme oluyor. Hem Ceza yeme ihtimalin olabilir. Amerikan park ve zenon guzel olabilir. Jantlarin ve lastiklerin orjinal ebatinin disina cikma bu araclarin yol tutusu renaultlarin hicbirinde yok. Yani paranla rezil olma birak sade kalsin arac zaten yakisikli duruyor.

yakın zamanda satma durumu olabılır belki zaten janttan wazgectım sadece arabaya app plaka yapcam mühürlü lerde sıkıntı olmuyor

Annem: -Arabanın bağırsaklarını geri tak komşular şikayet ediyor.( son susturucuyu, katalizörü,filtre borularını, turboyu kastediyor :D)
Ben : -Şikayet eden bana gelsin :D ( aracata şuan ön koltuklar duruyor arka komple sökük )

Metin yine ne ameliyatı yapıyorsun hehe

Geri