Hocam merhaba
Hep istediğim birşey Aracımı 4-5 sene kullanmayı düşünüyorum. Bende 2011 fluence extreme var. Direksiyonu değiştirmemizdeki sebebi anlayamadım. Bendeki direksiyonun ön kısmında hiç düğme yok. Hızı kademeli olarak direksiyondan arttırabilmek içinmi. Ben gaz pedalından ayarlayıp düğmeye bassam olmazmı. Birde mesela bahsettiğim gibi oluyorsa airbag kısmını sökünce açılmazmı ? Son olarak clip cihazı oto aksesuarcılardamı olur oto elektrikcimi nereye gitmemiz lazım. Teşekkürler
Hep istediğim birşey Aracımı 4-5 sene kullanmayı düşünüyorum. Bende 2011 fluence extreme var. Direksiyonu değiştirmemizdeki sebebi anlayamadım. Bendeki direksiyonun ön kısmında hiç düğme yok. Hızı kademeli olarak direksiyondan arttırabilmek içinmi. Ben gaz pedalından ayarlayıp düğmeye bassam olmazmı. Birde mesela bahsettiğim gibi oluyorsa airbag kısmını sökünce açılmazmı ? Son olarak clip cihazı oto aksesuarcılardamı olur oto elektrikcimi nereye gitmemiz lazım. Teşekkürler
Herkese iyi pazarlar.
Büyük uğraşlar ve çabalar neticesinde sonuçlandırdığım Cruise Control montajında sonunda mutlu sona ulaştık. Renpaz Mehmet Bey'e ekibine yanı sıra forumdan Reşit Karataş (AŞiKaR) ve Gölcük OTO Sanayisinde ARSLAN TİCARET OTO ELEKTRİK VE GÜVENLİK SİSTEMLERİ MEHMET ARSLAN'A desteklerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum.
Aracım 2010 model Fluence Expression modeli ve gösterge saatim benzin ve hararet göstergesi zemberekli(ibreli) olan model yani sistem için gerekli olan saat modeli. Şimdi paylaşacağım resimleri kafamdaki soru işaretlerini cevaplamak adına çok aradım bulduklarım pek tatminkar olmadı yada istediğim şeyleri göremedim hepsini altta paylaşacam umarm bu işi yapmak isteyipte bir türlü cesaret edemeyen arkadaşlara yardımcı olur .
İhtiyaç duyulan 8 pin'li 5 fişli beyaz soket ( Cruise sistemini ve Hız Limitör sistemini devreye sokup çıkartan tuş için ) bu tesisat benim aracımda hazırdı.
​
ve geriye kalan kısım RENAULT Clip cihazıyla aktif edilme işlemide gerçekleştirildi netice itibari ile şuan sorunsuz çalışıyor . Yapmak isteyipte yapamayanlara umarım örnek teşkil eder elimden geldiğince resimlerle açıklamaya çalıştım , kendim çok aramıştım bu resimleri fakat bulamamıştım yarın bir gün lazım olan birinin işine yaraması dileğimle . Bu çalışma RFC ''FLUENCE KULÜBÜ '' için hazırlanmıştır resimler video ve anlatım tamamen bana aittir ve alınamaz. İYİ FORUMLAR reno
iŞ BİTİMİ Bİ KÜÇÜKTE VİDEO