Rica ederim . Yardımcı olmaya çalışırım .
ustam direksiyon geldi ama göbek olmadı kaç çeşit göbek var bilgin varmı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rica ederim . Yardımcı olmaya çalışırım .
Hocam direksiyonun oturdugu freza dedikleri disli kisim buyuk geldi. Aldigim yerle gorusrum adam yok hepsi ayni oldugunda diretiyor arastirmalarim sonucuda hepsi ayni cikiyor bir kisi bile fark var demiyor ama benim araca uymuyor. Direksiyonu iade icin geri gonderdim. Nasil oluyor anlamadim ama farkli,oturmadi yani direksiyon. Servise sorgulattim 1100 tl fiyat cikti ondada tus yok. Ayrica benim aracta tuslari. Takilacagi sokette yok yani hiz sabitleme tesisati yok onu ogrenmis oldum. Onu gectim direksiyon daha sekil oldugu icin devam edeyim dedim ama bu seferde direksiyon oturmadi ben hala direksiyonu degistirmeye kararliyim bu gobek olayini nasil yapicam bilemiyoru. Hangi parcaci cikmaciyi aradiysam hepsi ayni kesin olur diyorGöbek olmadı derken ? Airbag makarasının olduğu yer mi ? Yada resimlerini paylaşın yardımcı olmaya çalışayım.
Sayın abim resimlerini çekmedin mi olmayan yerlerin ? Yani bi görsem bişi diyebilirim ama böyle görmeden ne diyim eğer resimlerini çektiysen benimle paylaşki yardımcı olayım . Çünkü ilk defa şahit oluyorum böyle bir olaya. Soketler zaten 4 adet olacak ikisi korna ikisi cruse düğmeleri için ve direksiyonun üzerinde gelen soketi airbag makarasına takılacak
Yani şuraya takılmış olacak ve görüldüğü üzere 4 adet kablo girişi var ikisi korna ikisi crsue control
Anahtarlı benim araba . Olmaması gerçekten çok enteresan yani ilk defa böyle birşey sizden duydum .