Aynen abi telefon azizligiyapmıyorsun demek istedin demi ben öyle anladım doğrumudur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen abi telefon azizligiyapmıyorsun demek istedin demi ben öyle anladım doğrumudur
Aynen abi telefon azizligi
Orjinali neyse o derim night breaker unlimited almışın güzel tercih farkı hissedeceksin
Farlara da osram taktım gündüz hiç ışıtmıyor gece nasıl olacak acaba bakalım
Akşam hastaneye gidiyordum arabanın debriyaj teli koptu pedal boşa çıktı kaldım yolda usta aradım geldi orjinal olmayan bir tel taktı 70 tl bayıldık pedal sert diyordum ya pamuk gibi oldu tavsiye teli değiştirmeniz sadece vites geçişleri devirini almayınca gacırt diye ses yapıyor biraz usta bin biraz sonra değiştirirsin dedi ne yapayım sizce
Gündüz ben bişi anlamadım ama gece inşallah dediğin gibi olur iyi aydınlatır bakalım nasıl olacak sabırsızlanıyorum gece bakalımOrjinali neyse o derim night breaker unlimited almışın güzel tercih farkı hissedeceksin
Bizde onu bekliyordukaşağı ineyim bir bakayım falar nasıl yanıyor foto çekeyim
Bekletmeyeyim o zaman ☺Bizde onu bekliyorduk
Sana dedim ama osram al diyeşimdiye kadar kör gibi sürmüşüm dr um ya valla gündüz belli olmuyor ama gece çok iyi oldu şu beyaz sislerde gelmedi yeniden sipariş vereyimde onlar da gelsin ledler onu da tasktınmı harika olur şimdi farlar beyaz sisler sarı oldu
eyvallah bolulu hemşerim sağolasın teşekkürlerimi sunarım osram diyorum roleye falan da gerek yok gayet güzel yağmurda falan nasıl bilmiyorum ama gece ışığından son derece memnunumSana dedim ama osram al diye