Led park ampülü

Aynen abi telefon azizligi
67f67380a194ae28445c7384ca25a9cc.jpg

Farlara da osram taktım gündüz hiç ışıtmıyor gece nasıl olacak acaba bakalım
Akşam hastaneye gidiyordum arabanın debriyaj teli koptu pedal boşa çıktı kaldım yolda usta aradım geldi orjinal olmayan bir tel taktı 70 tl bayıldık pedal sert diyordum ya pamuk gibi oldu tavsiye teli değiştirmeniz sadece vites geçişleri devirini almayınca gacırt diye ses yapıyor biraz usta bin biraz sonra değiştirirsin dedi ne yapayım sizce

67f67380a194ae28445c7384ca25a9cc.jpg

Farlara da osram taktım gündüz hiç ışıtmıyor gece nasıl olacak acaba bakalım
Akşam hastaneye gidiyordum arabanın debriyaj teli koptu pedal boşa çıktı kaldım yolda usta aradım geldi orjinal olmayan bir tel taktı 70 tl bayıldık pedal sert diyordum ya pamuk gibi oldu tavsiye teli değiştirmeniz sadece vites geçişleri devirini almayınca gacırt diye ses yapıyor biraz usta bin biraz sonra değiştirirsin dedi ne yapayım sizce
Orjinali neyse o derim night breaker unlimited almışın güzel tercih farkı hissedeceksin

Orjinali neyse o derim night breaker unlimited almışın güzel tercih farkı hissedeceksin
Gündüz ben bişi anlamadım ama gece inşallah dediğin gibi olur iyi aydınlatır bakalım nasıl olacak sabırsızlanıyorum gece bakalım

aşağı ineyim bir bakayım falar nasıl yanıyor :) foto çekeyim

Bizde onu bekliyorduk
Bekletmeyeyim o zaman ☺
Çektim foto uzunlar daha fazla ışıtıyor ve beyaz renkli kısalar sarı ya yakın yanıyor uzunlar beyaz
630d8e923c0702c7de88e3ff31f33c10.jpg
8088be0661c7b148261b74c63d5faa74.jpg

Bunlar uzunları yakınca çektiğim resimler araba duvara bakıyordu yakındı duvara

şimdiye kadar kör gibi sürmüşüm dr um ya valla gündüz belli olmuyor ama gece çok iyi oldu şu beyaz sislerde gelmedi yeniden sipariş vereyimde onlar da gelsin ledler onu da tasktınmı harika olur şimdi farlar beyaz sisler sarı oldu

şimdiye kadar kör gibi sürmüşüm dr um ya valla gündüz belli olmuyor ama gece çok iyi oldu şu beyaz sislerde gelmedi yeniden sipariş vereyimde onlar da gelsin ledler onu da tasktınmı harika olur şimdi farlar beyaz sisler sarı oldu
Sana dedim ama :) osram al diye

Sana dedim ama :) osram al diye
eyvallah bolulu hemşerim sağolasın teşekkürlerimi sunarım osram diyorum roleye falan da gerek yok gayet güzel yağmurda falan nasıl bilmiyorum ama gece ışığından son derece memnunum

Geri