http://tr.aliexpress.com/item/10x-T...-White-Dash-Light-Bulb-37-73/32260974963.html
yada bu dur değilmi selamlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
T5 abi kodu olur bence parca elimde olmadığı icin emin olamıyorumhttp://tr.aliexpress.com/item/10x-T...-White-Dash-Light-Bulb-37-73/32260974963.html
kodu t5 ama farklı iki çeşit olunca onlarda olurmu diye sana doktora sorayım dedimT5 abi kodu olur bence parca elimde olmadığı icin emin olamıyorum
canım kardeşm anlasam yaparımda anlamayınca everest dağını aşmak gibi geliyor bu garibana bende pahalı ampül almadan çinden en ucuza yanlış sipariş vermeden sana sorup öyle sipariş vereyim dedim iki farklı ürünün adını yazdım ikisindede t5 yazıyor ama uyumlumudur diye üstaddıma sorayım dedim ikisinin farkı nedir diğeri kendinden soketli galiba değilmiT5 ayni gibi ordada t5 yazıyor sen nie benin dediğim usulden yapıyorsun
Biri al soketi ile birlikte sanırım diğeri led kısmı sadece abi kabloları bagliyican o kadar cok bilgiye gerek olmayan bişey ankarada olsan yapardım sana hatta aliyim yapayım gönderiyimcanım kardeşm anlasam yaparımda anlamayınca everest dağını aşmak gibi geliyor bu garibana bende pahalı ampül almadan çinden en ucuza yanlış sipariş vermeden sana sorup öyle sipariş vereyim dedim iki farklı ürünün adını yazdım ikisindede t5 yazıyor ama uyumlumudur diye üstaddıma sorayım dedim ikisinin farkı nedir diğeri kendinden soketli galiba değilmi
sağolasın ya sen istanbula taşın yada ben ankarayaBiri al soketi ile birlikte sanırım diğeri led kısmı sadece abi kabloları bagliyican o kadar cok bilgiye gerek olmayan bişey ankarada olsan yapardım sana hatta aliyim yapayım gönderiyim
Boluda buluşalımsağolasın ya sen istanbula taşın yada ben ankaraya
Sen ne zaman istersenhahhaaaaa tamam ne zaman taşınıyoruz
T5 ayni gibi ordada t5 yazıyor sen nie benin dediğim usulden yapıyorsun