Led park ampülü

Abi benim ic mekan ledlerini burdan aldım fiyati cok uygun sende alabilirsin kırmızı renkli led link gönderiyorum

http://www.iled.com/Kirmizi-LED-Modul-Lensli-5050,PR-142.html
Doktorum benim camda olan şeye baktım böyle tek tek ampül bunun adı ne dir böyle olması iyi ampülü çıkıyor siyah kısıma takılıp geri takılıyor resmini çektim
421cd1bb6883e94891ace64f80bd926b.jpg

Ampül çıkınca çektim bunuda ampülün uzunluğu 1.5 cm. led taksam nasıl ampül almalıyım t5 geçiyor ama t5 olan hepsi uyarmı onun da farklı olanları varmıdır
89876f7ac0f6f8887823a30d13f8fefc.jpg

Son düzenleme:
Bu gün sultanbeylide bir dükkana girdim bu dipsiz küçük ampülden aldım 5 adet bir günlük ciro parası aldı 10 tl insanlar ne biçim ya almayacaktım neyse dedim aldım çinde 50 adeti 5 tl

T5 piyasa da cok Bulunur mu bilmiyorum benim yaptığım gibi yapabilirsin fiyati cok uygun

T5 piyasa da cok Bulunur mu bilmiyorum benim yaptığım gibi yapabilirsin fiyati cok uygun
Konusu varmı forumda nasıl yapıldığunın inceleyeyim bir dr.um neyi değişiyor yaparsam ondan iki adet alınması gerek galiba değilmi 3lü led ler ikisi birleşiyormu led lerin uygulama nasıl olacak varsa bakayım yoksa yormayayım ampül aldım zaten [emoji1] [emoji4]

Konusu varmı forumda nasıl yapıldığunın inceleyeyim bir dr.um neyi değişiyor yaparsam ondan iki adet alınması gerek galiba değilmi 3lü led ler ikisi birleşiyormu led lerin uygulama nasıl olacak varsa bakayım yoksa yormayayım ampül aldım zaten [emoji1] [emoji4]
Abi mödül olarak kac tane istiyorsan bileşik olarak geliyor kabloyu kes istediğin gibi kullan

T5 ayni gibi ordada t5 yazıyor sen nie benin dediğim usulden yapıyorsun :)

Geri