1 tanesi sis olan h1 ampülIkisimi 1 amper tanesimi ???
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1 tanesi sis olan h1 ampülIkisimi 1 amper tanesimi ???
Bana fazla gibi geldide eski ampül kaç amper çekiyor ona bakmak lazım. 1 amper çekiyorsa onlar baya güzel ısınıyordurIkisimi 1 amper tanesimi ???
merhaba ısınırmı bilmiyorum da ısınmaz dedi bizim işyerinin teknik kadrosu amaBana fazla gibi geldide eski ampül kaç amper çekiyor ona bakmak lazım. 1 amper çekiyorsa onlar baya güzel ısınıyordur
Dr um nerdesin ampül yerine sığmadı ön taraf cam olan yer çok büyük tırnak olan yerden sığmıyor nasıl takalım acil işyerinde takmam lazım acilDaha az çekmesi lazım
ampül canağınamı girmiyor bunlarmerhaba ısınırmı bilmiyorum da ısınmaz dedi bizim işyerinin teknik kadrosu ama
ampülü takalım dedik yuvası dar geldi gene kursağımızda kaldı takamadık ampülü ne yapabiliriz nasıl bir yöntem uygulamalı bu ampülü takmak için cam tarafı büyük geldi uymadı
Yuvayada çanağada girmiyor içerde çanak dışarda yuva uymadıampül canağınamı girmiyor bunlar
Yapilabilecek bisey oldugunu sanmiyorum. Bu sorunları yasamanin sebebi cok acele ediyorsun. Halbuki onlarin ölçüleri var bunlari almadan once kontrol etmen gerekirdi.Yuvayada çanağada girmiyor içerde çanak dışarda yuva uymadı
Yani elimizde patladı deseneYok abi olmaz kesecegin bir yeri yok
Geçmiş olsun abiYani elimizde patladı desene
bugün işyerinde bir kaç kişiye kurcalattık hiç sorma sis farının camını kırdı ampülü patlattı vidaları montajı olmadı vida artırdı [emoji1] [emoji1] kaşındık galiba elektrikçi yolu gözüktü bayılacağız artık