Led park ampülü

Bana fazla gibi geldide eski ampül kaç amper çekiyor ona bakmak lazım. 1 amper çekiyorsa onlar baya güzel ısınıyordur :)
merhaba ısınırmı bilmiyorum da ısınmaz dedi bizim işyerinin teknik kadrosu ama
ampülü takalım dedik yuvası dar geldi gene kursağımızda kaldı takamadık ampülü ne yapabiliriz nasıl bir yöntem uygulamalı bu ampülü takmak için cam tarafı büyük geldi uymadı

merhaba ısınırmı bilmiyorum da ısınmaz dedi bizim işyerinin teknik kadrosu ama
ampülü takalım dedik yuvası dar geldi gene kursağımızda kaldı takamadık ampülü ne yapabiliriz nasıl bir yöntem uygulamalı bu ampülü takmak için cam tarafı büyük geldi uymadı
ampül canağınamı girmiyor bunlar

Yuvayada çanağada girmiyor içerde çanak dışarda yuva uymadı
Yapilabilecek bisey oldugunu sanmiyorum. Bu sorunları yasamanin sebebi cok acele ediyorsun. Halbuki onlarin ölçüleri var bunlari almadan once kontrol etmen gerekirdi.

Yok abi olmaz kesecegin bir yeri yok

Yok abi olmaz kesecegin bir yeri yok
Yani elimizde patladı desene
😀bugün işyerinde bir kaç kişiye kurcalattık hiç sorma sis farının camını kırdı ampülü patlattı vidaları montajı olmadı vida artırdı [emoji1] [emoji1] kaşındık galiba elektrikçi yolu gözüktü bayılacağız artık

Yani elimizde patladı desene
😀bugün işyerinde bir kaç kişiye kurcalattık hiç sorma sis farının camını kırdı ampülü patlattı vidaları montajı olmadı vida artırdı [emoji1] [emoji1] kaşındık galiba elektrikçi yolu gözüktü bayılacağız artık
Geçmiş olsun abi

Geri