Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
başaranda coil yaptırıpta memnun kalmayan görmedim ben şimdiye kadar. Başka platformlardada konuları var araştırısanız yorumları kendinizde okursunuz, çevremde yaptıran çok sıkıntı yaşayan yok.
bende başaran amörtisör'e coilover yaptırmak istiyorum ama bundan önce yaptıran arkadaşlardan fikir almak istiyorum.İnternette güzel yorumlar yapıyorlar.Sadece ümraniyede yerleri var sanırsam.
bende başaran amörtisör'e coilover yaptırmak istiyorum ama bundan önce yaptıran arkadaşlardan fikir almak istiyorum.İnternette güzel yorumlar yapıyorlar.Sadece ümraniyede yerleri var sanırsam.
Başaranı bilmem ama Maslak Şakir ustada geçen hafta yaptırdım gayet başarılı bir iş çıkardı sağolsun,aracım önceden yay pressdi ve hiç memnun değildim konfor yoktu en ufak çukurlarda bile sarsıyordu arabayı ama coilover öyle değil gayet konfor mevcut yol tutuşu maksimum düzeyde viraj desen altımda mercedes varmış gibi viraja giriyorum hiç savurma ve sarsılma yok gayet memnunum iyiki yaptırmışım diyorum.