Megane Sis Fari Sökümü Yardim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ByTyFn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bence aracınızı hiç elletmeyin orjinal kalsın

• Beğen
Tepkiler: ByTyFn
Hepimiz Orijinallikten Yanayiz Ama , Sislerdede Xenon Ayri Bir Güzel Duruyor :)

bende çok düşündüm kısaları falan komple aydınlatmayı xenon yaptırmayı fakat , muayeneden geçmiyor işte.. hımm

benim anlamadığım bir tampon sökmek için 50-60 tl alan adamlarda hiçmi vicdan yok abi.yemin ederim 5 dk sökmesi ve çok basit.

benim anlamadığım bir tampon sökmek için 50-60 tl alan adamlarda hiçmi vicdan yok abi.yemin ederim 5 dk sökmesi ve çok basit.

İnsanlar Başkalarinin Onlara Muhtaç Olduğunu Bildiklerinde Vicdan Falan Hikaye Abi , Denk Getirip Duruyorlar..Bu Yüzden Zaten Ülkemiz Bu Durumda Herkez Birbirine Zarar Veriyor :)

Arkadaşlar Merhaba ; Bir Konu Hakkinda Yardim Edermisiniz Bana ?

Sislerime Xenon Yapmak İçin Bugün Sanayiye Gittim Elimde Motor ve Ampulleri Mevcuttu , Sadece Monte Ettircektim Fakat Usta Tamponun Sökülmesi Gerektiğini ve Bunun İçinde Kaportacidan Yardim Alacağimi Söyledi . Kaportaciya Sordum Sadece Tampon Sökmeye 60 TL İstedi. Bu Tutar Bana Çok Yüksek Geldi ve Diğer İşlerimi Yaptirdim . Sisleri Elletmedim..

Sorum İse Şu ;

Tamponu Sökmeden Sisleri Değiştirme Şansimiz Warmidir ? Eğer War İse Nasil Yapilabilir En Kolay Yoldan ?

Cevaplriniza Göre Yarin Gidip Ayni Şekilde Ustama Anlatacağim

Yorumlariniz Bekliyorum :)

Not: Araçim Megane 2 Sedan

denemedim ama ; tamponun altinda koruma vardir onun vidalarini sokersen belki el girer ama zor , en rahati tamponu indir camurlukta iki vidasi var farlarin altinda mi ne iki vidasi varsa vardir tam hatirlamiyorum benim uc kere indi de cok basit bisey

denemedim ama ; tamponun altinda koruma vardir onun vidalarini sokersen belki el girer ama zor , en rahati tamponu indir camurlukta iki vidasi var farlarin altinda mi ne iki vidasi varsa vardir tam hatirlamiyorum benim uc kere indi de cok basit bisey

Dediğin gibi zorda olsa hallettik Sinan çok sağol ;)

tamponu sökmek çok kolay.motor kaputunun altında kalan plastik pimleri sök.birde ön tekerlerin davlumbazlarında birer tane vida var onları sökmen yeterli olacak.60 lira yazık günah kardeşim.inan çok kolay sökmesi.bu dediğim yerleri sök üstten çek kendine doğru tamponu direk aşağıya iniyo.istediğin gibi müdahale edebilirsin.

kardeşim ben kaportacıyım sen nasıl olurda bu kadar kolay dersin, takarken far bosluklarını, camurluk bosluklarını ayarlayabılcekmısın? herkes bildigi işi yapsın lutfen.

Sended via Poland/Wroclaw

kardeşim ben kaportacıyım sen nasıl olurda bu kadar kolay dersin, takarken far bosluklarını, camurluk bosluklarını ayarlayabılcekmısın? herkes bildigi işi yapsın lutfen.

Zaten herkes sökmekten bahsetmiş takmayı kaportacıya yaptıracaklar sen merak etme.;)

Geri