Ceza Yedim , Haklarim Nelerdir.. ??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ByTyFn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
aynı olay benimde başıma geldi toplum polisi denen bir polis turu varmış mobiletle gezen caddeye çıkarken beş tanesi arka arkaya geçiyorlar yolda iki edet park (park edenlerinde fotolarını alıp onlarada ceza kestirdim :D )var aradan 4 ünü gördüm birini göremedim
kafa kafaya geldik ama kaza felan olmadı
adam az kalsın silah çekecek bir saat özür dilememin sonunda kayış koptu yaka paça olduk
trafik çağırdı ceza yazdı imzalamadım ve direk adliyede nöbetçi trafik mahkemesine gidip bir dilekçe yazdım trafik makbuzuyla birlikte hakime verdim şöyle bi baktı makbuza bunasıl ceza deyip anında iptal etti mahkeme kararı sonra adresime geldi. cezayı iptal ettirir sin ama şikayetçi olduysa onu bilmiyorum nasıl hallederin.

Geçmiş olsun kardeşim, benim tek söyleyeceğim boşuna hiç uğraşma adamlar her türlü işi yüzdürüyor yine sen haksız çıkıyorsun bunun sebebide polisin öz güveni ve halkın polisi umursamaması gibi konulardan ötürü mahkeme bu konularda seni haksız bulacaktır. Ben bir doktordan şikayetçi olacaktım avukat bana o mahkemeye verirse bu mahkemeye verirse mahkeme hemen seni haklı çıkarırsa doktor kalmaz memlekette demişti sustum kaldım .

​geçmiş olsun.. bu arada cezayı yazan arkadaşımdı demişsin nasıl arkadaşmış bu arkadaşına ceza yazıyor.. aynasızdan arkadaş dost olmazmış bunuda öğrendik..

Polıse vereceğin ılk tepki ve kelime çok önemli.bu konuda alttan almak sıcak kanlı yaklaşmak en iyisi.

mmm...geçmiş olsun. polislerle fazla uğraşmayacan. binbir türlü adamla uğraşıyorlar, doğal olarak bazen dengeleri bozuluyor.
2 tane olay yazadım, 2. de de haklıydım ama ne yazar.
1-benim de arkama birisi park etmiş, çıkamıyom, polisi aradı park görevlisi.
ben ceza yazacak diye bekliyom, park eden zengin idi kankiyleymiş meğerse.
beni azarlıyo dengesiz :=)))))))
ayarı bozuk çok var polis...

2-arabayı alırken plaka seçiliyor mu dedim. bi köpürdü, bi kasılıyor, bi geriliyor.
benden sonra gelen zengine seçtirdiler plakayı ama...sorsan adaletli polis işte..

Geçmiş Olsun.

En Büyük Hakkınız Yediğiniz Cezayı Ödemek
:)) ( Devlet Baba Haksız'da Olsa Daima Haklıdır )

Herşeyde olduğu gibi polis var poliscik var sonuçta bunlarda bir insan ve insanlar nasıl ki çok türlü kafalı bunlarda öyle
kiminde ego çok yüksek kiminde eli öpüseli. Muayenem 10 gün geçmiş unuttum çevirmeye takıldım polise diyorum unuttum daha yeni geçmiş yaptırırım yazma adam nuh dedi peygamber demedi halbu ki beni sadece uyarabilirdi sonuçta muayene hatalı sollama değil radar değil kemer değil.

Geçmiş olsun kardeşim,cezayı ödersin gibi görünüyor...

Geçmiş olsun kardeşim.Bi avukata danış bencede.Bu arada beni eziyordun deyip artistlik yapacağına çekiliverseymiş.

Su asamada cezayı sana ttebli etmişler kaçış olmaz gibi yazılan maddelerde normal polis işi biliyomuş.... Şikayet konusuna gelince görevli memura mukavemet olduğunu zannetmiyorum görevi yaptırmamak için direnme olabllir yada görevli memura hakaret vs. Buda mahkeme sürecinde ceza almaya bilirsin gerci sen cezaları imzalayınca olayı kabul etmiş gibi oluyosun mahkeme delil olabilir bi nüshalarını fezlekeye eklerlerse eğer ama önemli bişi olmaz.... Polislik çok gergin bir meslek normal bir insanla uğraşmıyorsun genelde bundan dolayı sürekli sinir katsayın yüksek oluyor olumsuzluklara taammül edemiyosun yada herkeze potansiyel suçlu gibi bakıyosun anlattığın olaydan önce kim bilir kaç kişiyle bu mevzudan dolayı uğraştı milletimiz laf anlamıyor yol kapalı diyosun yasak diyosun neden yasak neden kapalı ne var burda saçma sapan sorular her keze laf anlatmaya çalışsan Yasak sa olay bitmiştir. Kapımı açtı demeşşsin açar arabanda aramada yapar arama kararı her zaman olur sıkıntı yok polise karşı alttan alındığı sürece sıkıntı çıkacağını zannetmiyorum polisin içinde de tabi nerde ne konuşacağını bilmeyen patavatsızlık yapan çıkabilir normaldir konuşarak herşey hallolur, bunlar benim kendi düşüncelerm siz yine bi bilene danışın, geçmiş olsun....

Son düzenleme:
Geri