Aynı sekilde sesle ilgili cok slklntl yaparım ama ben de su ana kadar rahatsız edici bir sesle karşılaşmadım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu bana serit takip sisteminin sesi gibi geldi. Ben de olmadı su ana kadarvideo nun son saniyelerine dikkat
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bu bana serit takip sisteminin sesi gibi geldi. Ben de olmadı su ana kadar
Soğuk havalarda sabah kapıyı ilk açığımda çıtırtı sesi ve ali.can beyin videodaki ses bende mevcut; belki ilişkili olabilir ve havalandırma kanallarıyla ilgili diye düşünüyorum. S&S devreye girdiğinde gelen ses benimde dikkatimi çekmişti ama birşeylerin arka planda çalışması doğaldır diye düşünüp kafama takmıyorum. Cam açıkken kötü yollarda veya kapı kapatırken gelen zırıltı beni resmen deli ediyo. Bu camı bu kadar kötü yapmalarına hiç anlam veremiyorum.
camlar için yapacakları bir şey yokmuş tolerans dahilindeymiş.
Zaten kapı ergonomik değil. Çoğu zaman sert kapatmak gerekiyo, cam da açıksa kafayı yiyorum resmen. Bakıma gittiğimde problemleri tek tek soracağım artık. Sabitlemenin bir yolu olmalı. Reno ya yakışmayan bir kapı ve cam olmuş.