aynen cam yari acikken bile kapiyi kapatirken dokulcek.gibi ses cikiyor o guzelim gosterisli arabada onun olmamasi gerek bi sekilde cam sabitlenip ses engellenmeli
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bi kac kisi mazot pompasini garantiden degistirdi ama nasil bi ses benim hic kulagima gelmedi. Degisenlerde sesin cok oldugunu aracin stop ettigini vs yazmislardi.
Karacamelih acaba hangi ilde hangi servis değişitdi. ben ordudayım renault servisi benimkini değiştirecek ancak değiştiren servislerden nasıl işlem yapıldığına dair bilgi alacak bana cevap yazarsan sevinirim. en azından hangi ilde dişim olduğunu... teşekkürler.
mazot pompası nerde
ses konusuna o kadar takıntılı olmama rağmen bahsettiğiniz sesi duymadım.
neye dayanarak tüm araçları dahil ettiniz onuda anlamadım.
bir parti araçda olabilir. araçları insan yapıyor sonuçta...
Bi kac kisi mazot pompasini garantiden degistirdi ama nasil bi ses benim hic kulagima gelmedi. Degisenlerde sesin cok oldugunu aracin stop ettigini vs yazmislardi.
Karacamelih acaba hangi ilde hangi servis değişitdi. ben ordudayım renault servisi benimkini değiştirecek ancak değiştiren servislerden nasıl işlem yapıldığına dair bilgi alacak bana cevap yazarsan sevinirim. en azından hangi ilde dişim olduğunu... teşekkürler.
Sanirim istanbuldu. Parca fransadan gelmisti diye hatirliyorum. Facebook kullaniyorsaniz Kadjar Turkiye grubunda size yardimci olacaklardir.
2015 model kadjar aracım da ön cam ile panoramik tavan arasında ki lastik çerçeve araç seyir halindeyken tıkırtılar yaparak yerinden çıktı.Servise götürdüğümde sipariş vereceklerini ve ön Cam sökülüp yapılabileceğini belirterek garanti kapsamında olacağından telefon bekleme safhasına geçtik.Yeni bir araç için sinir bozucu birşey.Nedeni ise herkese bu araç bildiginiz Renault değil derken acaba...