Kadjar'da tespit edilen arizlari burada toplayalim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan brawogt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
birde bu kartlar kapı açma kartları için kılıf bulan yaptıran, yada kullanan varmı anahtarlık şeklinde olan?

Arkadaşlar,hepinize iyi günler, kazasız belasız suruşler dilerim.bende yeni kadjar kullanıcısıyım.
öğrenmek istediğim iki konu var birincisi kendi kemdine park sistemi nasıl çalışıyor kullanamadım ben.
ikinciside kendi kendine arabayı nasıl kilitliyor karta ve kapı kolu açma düğmesine basmadan şimdiden teşekkür ederim.

eğer araçda park etme özelliği var ise. göğüsdeki ekranın yanında düğmesi var. bastığınızda ekranda sizi yönlendirecektir.
araçtan uzaklaştığınızda kapılar kilitlenmez. aynalar katlanmaz. Avrupa birliği kuralları mıymış öyle bişi dediler..

eğer araçda park etme özelliği var ise. göğüsdeki ekranın yanında düğmesi var. bastığınızda ekranda sizi yönlendirecektir.
araçtan uzaklaştığınızda kapılar kilitlenmez. aynalar katlanmaz. Avrupa birliği kuralları mıymış öyle bişi dediler..

Yeni Renault megane ve talismanda bu ozellikler mevcut, sadece nissan quasqai ile ayni platformda uretildigi ve maalesef onda bu ozellikler olmadigi icin kadjarada koymadilar. Avrupa birligi vs bunlar hikaye bence. Madem avrupa birligi yeni araclarina neden koydun eyyyyy renault :)

bunlar servis personelinin cehaleti

Arkadaşlar, kullandiğiniz kadjarlarda aracin içinde iken star devreye girdiğinde mazot pompasindan içeri gelen sese hiç kulak vermediniz mi, tüm kadjarlarda var. Mazot pompasi arizali veya aracin parçalarinda meydana gelen uyumsuzluktan kaynakli bir ses. Renault en çok bunun duyulmasindan korkuyor. çünkü çoğunda test araçlarida dahil içeriye bu sesi veriyor. Hatta araç çalişirken kulak verin motor sesinin yaninda sanki fan sesi gibi mazot pompasindan ses geliyor. Test aracinda bu sesin olmasi aracin parçasinin hatali olmadiği anlamina gelmez. Bence deneyin ve servisinize başvurun. Tüm hatali kadjarlar bu sayede mazot pompalari değişecek.

Size törelans değerleri içerisindedir diye cevap vereceklerdir. Kanmayin, çünkü hiç bir araçta mazot pompasindan içeri ses gelmez. Eğer sizi ikna etmeye çalişirlar ise, tüm kadjarlarda bu sesin geldiğine normal olduğuna dair belge isteyin. Veremeyecekler. Hakkinizi arayin. Ilgilenmelerini sağlayin. Tüm kadjarlarda bu ses mevcut.

Bu ses ileride çoğalarak artacak. Dediğim gibi, renault bunun bilinmesinden çekiniyor..

Bi kac kisi mazot pompasini garantiden degistirdi ama nasil bi ses benim hic kulagima gelmedi. Degisenlerde sesin cok oldugunu aracin stop ettigini vs yazmislardi.

Sent from my iPhone using Tapatalk

mazot pompası nerde :)
ses konusuna o kadar takıntılı olmama rağmen bahsettiğiniz sesi duymadım.
neye dayanarak tüm araçları dahil ettiniz onuda anlamadım.
bir parti araçda olabilir. araçları insan yapıyor sonuçta...

Geri