Kadjar'da tespit edilen arizlari burada toplayalim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan brawogt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
istinye renoya gıttım ... ugultu teyp sorunu kalmadı yazılım atıldı o elektırıksel sorunların sebebı aracın şase kablolarının duzgun baglanmaması aracta 2 3 tane kablo var mıs ıspanyadan gevsek gelmıs yada duzgun baglanmamıs ... duzeltmesı yapıldı yasadıklarım uretım hatası kısaca .... şu an sadece yasanan durum vıtes kucultme vuruntu trafıkte balatalar ısınınca dahada belırgın oluyor ... aracımda hata duzeltme yazılımlarının hepsı atıldı sanjıman dahıl ..... tanımlaması ogretımlerı vsvsv ne gerekıyorsa yapıldı ama vuruntu vıtes kuculurken kalkarken mevcut sebeb ??? sonuc bu modeller bole

aracı ıkıncı el satıp qq almaya kalkarsam zarar edıyorum .... aynısını kadjar sat kadjar al yaparsamda oluyor .......

Biyerde okumustum ama nerde bilmiyorum ayni sikayetten dolayi bi aracin garantiden baski balatayi degistirmislerdi.

hha gecmis olsun soyleyecek soz bulamadim.

teyp kapaliyken bluetooth baglantisi yapilmiyor. bu normal mi? cunki fluencede oluyordu

cam fitili icin bugun servise biraktim yapistirip bana geri verdiler. cogu kadjarda varmis anladigim kadariyla yapiskani yeterince surmemisler. iki parcanin butun gozukmesi icin koyulan bir fitilmiş. suyla alakasi yokmus. bugun ist da yagan yagmurda araci kullandim ins yarin birgun tavanda leke gormem... malum servis surekli her konuya kilif uretiyo :)

reno birkaç yeni model çıkarıp-yenileyip 2. sınıf araçlar kategorisine yükselmeye adaydı. fakat bu tür basit ve her zamanki gibi kalite kontrol hatalarıyla son kullanıcısına satmaya devam ediyor. fiyatı 2. sınıf araç kategorisinde ama kalite yine 3.sınıf araç gurubunda kaldı. talisman ve meganede bakalım durumlar nasıl olacak, merakla bekliyorum.

bi röle maliyetinden bile kaçınıyor kaç paradır ki yani müşteri çat çut ses dinlemek zorunda mı neymiş bilmem kaç adet kadjar satılıyormuş 1 dolarda olsa şu kadar para yaparmış yada kontrol grubu aydınlatması led fiyatı vb nedir ki yani önemli olan müşteriyi kazanmak değil mi ilk defa renault bi araç aldım ve son olacakta saçmalıklarla dolu bir araç bazı arkadaşlar wag grubu araçlarından dert yanıyor ya olsun sorun da adam gibi olsun bunlar gibi yok röle sesi yok bilmem ne malzeme genleşir çat çut

kapı kilidini açtığımda 5 saniye civarında hoparlörlerde uğultu oluyor. sizde de var mı

Karşılama muzigini kapatip denediniz mi?

ic karsilama sesi kapali. buna ragmen ugultu geliyor

Ugultu gibi degilde kadranda renault farinin gorseli geliyor kapi kilidini acinca onun karsilama sesi o. Sizdeki ayri bi sesmi bilemem tabi. Video atabilirseniz iyi olur.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri