Kadjar'da tespit edilen arizlari burada toplayalim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan brawogt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
karsilama sesi acikken ugultuyla birlikte muzik geliyordu. rlinkde ayari var karsilama sesini kapattim ama ugultu devam ediyor. sadece kapilari actigimda yaklasik 5saniye suruyor. ciddi bisi degil ama cam fitili degisimi sirasinda eksiksiz tum yazilimimi guncelleyin dedim. hatta bu sesden bahsettim. daha oncede baslarina gelmis, yazilimla hallediyorlarmis ama olmadi yada guncellemeyi ihmal ettiler bilemiyorum. ilk gunden beri her kapilari actigimda geliyor bu ses

ali.can bey videonuzu cekip bana iletebilirseniz ben yayınlarım isterseniz pm den mail adreslerimi vs verebilirim

gecen bakarken goZume carpti bagajdaki yedek lastik olan istetme normal jant ebatlarinda deil inca traktor ön lastgi gibi 😂 tum araclar aynimi clio 4 de ayni jant ebatindaydi

gecen bakarken goZume carpti bagajdaki yedek lastik olan istetme normal jant ebatlarinda deil inca traktor ön lastgi gibi [emoji23] tum araclar aynimi clio 4 de ayni jant ebatindaydi

Ayni butun kadjarlarda, cogu aractada ayni :)

tesekkur ederim normalde bazi bazi araclarda ince ama digerinde oldugu gibi normal konmustur dedim yokmus 😂😂

@hha ilgine tsk ederim.
@karacamelih dediginiz gibi sanki gogusten gibi geliyor. tam nerden geldigini yakalayacam ses bitiyor [emoji53]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Arkadaşlar,hepinize iyi günler, kazasız belasız suruşler dilerim.bende yeni kadjar kullanıcısıyım.
öğrenmek istediğim iki konu var birincisi kendi kemdine park sistemi nasıl çalışıyor kullanamadım ben.
ikinciside kendi kendine arabayı nasıl kilitliyor karta ve kapı kolu açma düğmesine basmadan şimdiden teşekkür ederim.

Geri