Kadjar'da tespit edilen arizlari burada toplayalim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan brawogt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Suanda farlari degistirmeye gerek yok sorun olanlar beklesin niye derseniz gelen parcada iyilestirme yok. Iyilestirilmis parca gelince degisim yapmak daha mantikli.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Selam Arkadaşlar, Yazılım güncellemesi kısım kısım mı yapılıyor? (Edc için ayrı,klima için ayrı gibi.) Yoksa hepsini kapsayan bir paket mi?

Benim bildigim hepsini yaparlar, sonucta yazilim gelmis yapmamalari icin bi sebep yoktur diye dusunuyorum.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Suanda farlari degistirmeye gerek yok sorun olanlar beklesin niye derseniz gelen parcada iyilestirme yok. Iyilestirilmis parca gelince degisim yapmak daha mantikli.

Parçada iyileştirme olmadığını nereden biliyorsunuz. Ben değişim yaptırdım şimdiye kadar bir sıkıntı göremedim ve olacağını da sanmıyorum aynı sorunlu parçayı takmazlar 3-5 liralık röle için maliyetten kaçan firma farları harcayacağını sanmam yada marka imajı vs vs

hangi bayide değiştirdiniz acabana ordu renault bayisi ısrarla değişen bayi ile görüşmem gerek diyor. lütfen yazarmısınız.

Parçada iyileştirme olmadığını nereden biliyorsunuz. Ben değişim yaptırdım şimdiye kadar bir sıkıntı göremedim ve olacağını da sanmıyorum aynı sorunlu parçayı takmazlar 3-5 liralık röle için maliyetten kaçan firma farları harcayacağını sanmam yada marka imajı vs vs
Bizzat servisteki tanis ile gorustum. Ayni aractan kendisinde mevcut ve ayni sorun onda da var. Iyilestirilmis parca yok gelsin bende degistirecem dedi.

Arkadaşlar yazacağım olay birkaç kez başıma geldi. Uzun yolda giderken aniden bir ikaz sesi ve arkasından araç gösterge panelinde yol bilgisayarının olduğu yerde START STOP DEVREDE ikaz yazısı çıkıyor ve 10-15 saniye sonra yazı kaybolup tekrar daha önce yol bilgisayarında hangi bölüm seçili ise o gösterge geliyor. Böyle bir durumla karşılaşan var mı?

Arkadaşlar yazacağım olay birkaç kez başıma geldi. Uzun yolda giderken aniden bir ikaz sesi ve arkasından araç gösterge panelinde yol bilgisayarının olduğu yerde START STOP DEVREDE ikaz yazısı çıkıyor ve 10-15 saniye sonra yazı kaybolup tekrar daha önce yol bilgisayarında hangi bölüm seçili ise o gösterge geliyor. Böyle bir durumla karşılaşan var mı?

Benim 2 defa basima geldi ikaz sesi fakat start stop vs yazmadi. Sadece ses ve servis isigi yandi sondu, saniyelik.

Sent from my iPhone using Tapatalk

günaydın arkadaşlar nasılsınız kornam bozuldu yuzde 25 arıza modunda direksiyon simidim değişecek

https://www.youtube.com/watch?v=Xpy-5NMcYs8

yine maceraya devam videoyu... uygulamalı arıza tespitim link te mevcut sözlü anlatımda iyi değilim biliyorsunuz video da hataları göstererek her kesin daha net algılaması kolay oluyor teşekkürler

gününüz aydin ve güzel olsun diğer macera dostlarına selam hep mutlu ve esen kalın

Geri