Izmirden selamlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan EcemB.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aramıza hoşgeldin. İstediğin zaman yazabilirsin. İzmirde her konuda yardımcı olmaya çalışırım.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Keyifli forumlar..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hoşbulduk teşekkürler izmirden kimse yokmu

Aileye Hoş geldin Ecem ,izmirdeyiz :eyv

Hoş geldin Ecem, aracın hayırlı olsun. Modifiye konusunda İzmir'de sana yardımcı olacak bir çok arkadaşımız mevcut forumda. Keyifli paylaşımlar.

Hoşbulduk tekrar 😄

Ya su dönem maddi olarak kısıtlıyım ama bundan önce basımdan cok sanayi olayları gecti ve işin açıkcası 0 aldığım için sıkılcqm gibi geldi çünkü sanayiye gitmeyi motorla uğraşmayı aracımı temizleyip bakmayı çok seviyorum...

ama tek bilgim olmadığı konu modifiye

Ya su dönem maddi olarak kısıtlıyım ama bundan önce basımdan cok sanayi olayları gecti ve işin açıkcası 0 aldığım için sıkılcqm gibi geldi çünkü sanayiye gitmeyi motorla uğraşmayı aracımı temizleyip bakmayı çok seviyorum...

ama tek bilgim olmadığı konu modifiye
Adminimiz Melih modifiyeden anlar ve kendisi de İzmir'li...

:) Teşekkr ederim ben bu thmakina kullanıcısı gibi aracımın fotolarını koymak istiyorum ama bulamadım 2 gündür sitede hangi bölüme ekliyoruz

:) Teşekkr ederim ben bu thmakina kullanıcısı gibi aracımın fotolarını koymak istiyorum ama bulamadım 2 gündür sitede hangi bölüme ekliyoruz

Kayıtlı olduğun bir resim yükleme sitesi varsa oraya aracının fotoğraflarını yükledikten sonra profiline ekleyeceksin. Boyutunu küçük tutarsan sayfada açılıp görünmesi daha kolay olur.;)

Yok resim yükleme sitesi :(
boyutu tabletten ayarlayamamki anladım imkansiz :)

Geri