iNANLAR COTECH
Bilgi Girilmemiş
Gecmiş olsun yeni oringleri takarken deforme etmezlerse bir problem cikmaz inanlar cotech
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Size de geçmiş olsun, hiç birşeyin garantisi olmaz hayat böyle. Fazla takmamak gerekiyor. keyifli ve kazasız belasız sürüşler.tesekkürler arastırıp orjınal oringleri buldum arac 4 gun sanayıde kaldı ama suan herhangi sıkıntı yaratmadı gerci içimde hep bir kuşku olustu acaba gene yaparmı diye uzun yola cıkamam heralde bu aracla 4gundur biniyorum gerci suan nazar degmesin bişey yok ama işte insan ürküyo.bir daha aynı sorunu cıkarmıcagı garantisi olsa keske
tesekkürler hocam.öylede işte insan heves edip aldıktan sonra binememek zoruna gidiyo.birde cevreden niye aldın satamazsın sorunlu arac gibi cümleler kuran ama arac hakkında bilgi sahibi olmayan zaatı muhteremler olunca moral sıfıra iniyor.gerci aracın dıstan görünüşü beni benden alıyor o ayrı mevzu modifiyeli olunca yoldan her gecisimde gözlerin benim aracı takip etmeside insana ayrı bi haz vermiyoda deil yaniSize de geçmiş olsun, hiç birşeyin garantisi olmaz hayat böyle. Fazla takmamak gerekiyor. keyifli ve kazasız belasız sürüşler.
tesekkürler hocam.öylede işte insan heves edip aldıktan sonra binememek zoruna gidiyo.birde cevreden niye aldın satamazsın sorunlu arac gibi cümleler kuran ama arac hakkında bilgi sahibi olmayan zaatı muhteremler olunca moral sıfıra iniyor.gerci aracın dıstan görünüşü beni benden alıyor o ayrı mevzu modifiyeli olunca yoldan her gecisimde gözlerin benim aracı takip etmeside insana ayrı bi haz vermiyoda deil yani
Bu sabah itibariyle soğukken de çalışmadı, 3. marşta çalışıp durdu. 4. marşta çalıştı ve silkeleye silkeleye yola devam ettim, her zamanki gibi 1 dakika içerisinde hiçbir şey olmamış gibi düzgünce yola devam ettim.
Yani motor soğuk-sıcak pek de farketmemeye başladı. Yeryüzünde bir tane yok ki bu arabadan, servisi arıyorum "BİR DE MANYETİK KAPTÖRE BAKALIM" diyor ama içime sinmedi doğrusu. Sebep ne olabilir çözemiyoruz.
Hocam yanlış anlamada sat şu arabayı al bi fransız clio sonra yak bi sigara bak keyfine