Güzel olmuş Tolga. Güle güle kullan.

sorunu olan arkadaşlar ilgili konu başlığından yazarlarsa yardımcı olabilirm =) belki sizdeki br sorun başka bir arkadaşında başına gelir oraya baktığı zaman çözüme rahatça ulaşabilir... örneğin türkmenciğim :) söyle bakalım peki :D gps saati programda 1 saat geriden geliyor nasıl düzelticez :D
çözüm bende hehe
söylede bilelim abi :D ben fazla ugraşmadım

:) yazarım esas konuya

bizde navigasyon yok servise sordum 2200 tl para istediler. tvli usb li bir navigasyon orjinal yerine montajlı

Tolga süper olmuş nissan gt-r'ın ekranı gibi :)

TÜRKMEN s.a ya aga bu km göstergesını nasıl çalıstıracagım bana ayrıntıı bilgi verirsen tşk ederm

TÜRKMEN s.a ya aga bu km göstergesını nasıl çalıstıracagım bana ayrıntıı bilgi verirsen tşk ederm
kendini üye tanıtımlarında tanıttıkdan sonra bende yardımcı olabilirim kardeşim sana

vallaha egemen abi tamamdır üye tanıtımındada tanıttım kendımı allah aşkına yardımcı ol kafayı yedim yapamadım bu olayı delirecem

abicim ben sana şöyle söyleyım
bu hafıza kartı illaki 2GB olmak zorundamı extradan alacagım kart....
AUX girişine bişi baglayın dio bunu yapmak zorundamıyım
bu hafıza kartının içerisine bu disturb klasörünümü ataagım yoksa o klasörün içerisinden de dosyaları cıkarmam gerekıyormu
orjinal sd kartımızı güncellemesek olurmu
ben MP3 yada VİDEO oynatmak istemiyorum sadece DiJİTAL KİLOMETRE çalışsın yeter ...

biraz sorum cok oldu ama :D kusura bakma

Geri